Portofoliu, descoperă 6 opțiuni gratuite de găzduire pentru creațiile tale
Portofoliu, descoperă 6 opțiuni gratuite de găzduire pentru creațiile tale

Portofoliu, descoperă 6 opțiuni gratuite de găzduire pentru creațiile tale. Articol de blog pentru cei aflați în căutarea recunoașterii.

Dacă sunteți în căutarea unei găzduiri decente gratuite pentru propriul portofoliu, ați ajuns la locul potrivit.

În calitate de designer, este absolut vital să ai un portofoliu uimitor. Dar dacă aveți un buget redus sau abia începeți, vă recomand să vă opriți pentru moment din căutări.

Nu trebuie neapărat să optați pentru o găzduire a portofoliului care să fie contracost.

Din păcate, găsirea unei găzduiri gratuite pentru portofoliul dvs. nu este întotdeauna ușoară. Există, de obicei, restricții la nivelul serviciului pe care îl veți primi cu un plan gratuit.

Dar, există opțiuni gratuite de găzduire și am găsit variante care nu implică prea multe compromisuri.

Opțiuni gratuite de găzduire a unui portofoliu

1. Crevado

Crevado oferă un serviciu gratuit de găzduire a portofoliului, alături de planuri plătite, care oferă mai multă capacitate și noi caracteristici.

Și, deși planul gratuit este puțin restrictiv – acesta vă oferă maximum cinci galerii, poate conține 30 de imagini și nu oferă un formular de contact – este un bun punct de plecare.

De acolo poți construi mai departe dacă dorești să utilizezi un domeniu personalizat sau să vinzi lucrarea în online.

Crevado se mândrește cu îngrijirea tuturor problemelor tehnice. O să aveți posibilitatea de a crea pur și simplu un portofoliu complet receptiv, cu efort minim.

Are, de asemenea, o selecție extinsă de exemple de website-uri pe care le puteți verifica. În acest mod vă puteți face o idee despre ceea ce ați putea crea pentru dvs.

2. Behance

Este posibil ca Behance să nu fie prima ta alegere atunci când vine vorba despre găsirea unor găzduiri de portofoliu.

Dar, ca rețea creativă extrem de populară, este locul perfect pentru a-ți arăta munca.

Chiar dacă aveți portofoliul dvs. principal în altă parte, este logică o prezență pe Behance iar aceasta trebuie conectată cu cele mai recente proiecte.

Nu este deosebit de sofisticat în ceea ce privește opțiunile, dar interfața sa simplă facilitează proiectarea paginilor de bază pe care să vă partajați proiectele.

Ca serviciu gratuit este greu de învins, mai ales odată ce începeți să alegeți urmăritorii.

3. Adobe Portfolio

O altă ofertă Adobe, Portfolio nu este strict gratuită; ai nevoie de un cont Creative Cloud pentru a profita de aceasta.

Dar, în cazul în care căutați întotdeauna cele mai bune alternative Photoshop, probabil că aveți un cont CC, caz în care Portfolio merită cu siguranță investigat.

Are o mulțime de teme din care puteți alege și toate pot fi personalizate cu ușurință. Există o mulțime de exemple pe website-ul lor pentru a demonstra exact ceea ce este capabilă platforma.

În mod firesc, include integrarea Behance, precum și Adobe Fonts și opțiunea pentru a importa fotografii din Lightroom.

Toate temele Adobe Portfolio sunt complet responsive și, odată ce website-ul dvs. este gata de partajare, puteți utiliza propriul nume de domeniu.

4. Wix, un website builder care poate integra și un portofoliu

Este greu să nu fii conștient de Wix, deoarece și-a făcut un nume, fiind un constructor de website-uri ușor de utilizat, cu un pachet gratuit generos.

Și, deși s-ar putea să nu vă gândiți la acesta ca la locul de construire al unui website de portofoliu, merită să aruncați o privire.

Printre gamele sale largi de șabloane personalizate gata făcute, veți găsi câteva opțiuni bune pentru construirea unui portofoliu frumos.

Atâta timp cât nu vă deranjează că portofoliul dvs. are un nume de domeniu Wix și anunțuri marca Wix, atunci opțiunea gratuită ar trebui să vă ofere o multime de avantaje.

Dacă vă doriți propriul nume de domeniu, fără reclame, mai mult spațiu de stocare și lățime de bandă suplimentară, planurile sale plătite au un preț rezonabil.

5. Coroflot

Găzduirea portofoliului este doar o parte a tranzacției cu Coroflot. E o comunitate online serioasă creată de designeri pentru designeri, menită să ajute profesioniștii creativi și să angajeze companii să se conecteze între ele.

Deci, dacă sunteți în căutarea mai multor locuri de muncă, este necesar să aveți un portofoliu pe Coroflot, presupunând că sunteți acceptat.

Această parte este puțin dificilă. Nu vă puteți înscrie pur și simplu și să obțineți spațiu în portofoliu. În schimb, trebuie să trimiteți o cerere care să demonstreze calitatea muncii și veți fi acceptat numai dacă respectă standardele Coroflot.

Din fericire, este oferit și un ghid pentru corectarea cererii. Asigurați-vă că l-ați citit înainte de a da click pe “Send”.

6. Dribbble, o comunitate care acceptă chiar și un portofoliu

Dribbble, la fel ca Behance, nu este neapărat locul pentru a vă găzdui portofoliul principal. Dar, în calitate de comunitate de web design extrem de populară, e cu siguranță un loc pentru a vă arăta munca.

De asemenea, vă puteți expune proiectele în curs de desfășurare și, sperăm, o să fiți văzuți de potențiali angajatori și clienți.

Ca rețea socială ocupată pentru designeri, este, de asemenea, o platformă excelentă pentru a obține feedback de la alți designeri și pentru a vedea la ce lucrează ei.

Caracteristica mea preferată? Dribbble generează automat palete pe baza fiecărei fotografii găzduite.

Deci, dacă vedeți o schemă de culori care vă place, o puteți descărca instantaneu.

Concluzie

Iată, acestea au fost cele 6 platforme online de găzduire gratuită a propriului portofoliu de web design.

Unele sunt mai accesibile decât altele, în timp ce anumite alternative vă oferă mai mult spațiu de expunere în comparație cu altele.

Important este să descoperiți platforma care să vă reprezinte cel mai bine interesele profesionale. La fel trebuie procedat și în cazul în care sunteți în căutarea unor servicii SEO sau de advertoriale SEO.

Activitățile de optimizare SEO au cunoscut o dezvoltare fără precedent în ultimii ani.

Acesta este motivul pentru care afacerea dvs. din online, de exemplu, un magazin online, s-ar putea să sufere la acest capitol.

Ați observat că vizibilitatea de pe Google sau alte motoare de căutare începe să scadă sau nu există deloc?

S-ar putea ca problema să fie tocmai în lipsa unor activități de optimizare SEO.

Nu trebuie să vă faceți griji! Intrați în contact cu această agenție SEO pentru a descoperi întreaga noastră gamă de oferte SEO.

Un membru al echipei va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp!

Înapoi sus
Caută