SEO WORDPRESS

SEO WordPress – clienții noștri ne întrebă de multe ori dacă platforma WordPress, este bună pentru SEO. Raspunsul este da, cu siguranță DA! O dată cunoscută în primul rând ca o platformă de blogging, platforma WordPress, și-a construit o reputație foarte bună pentru că oferă o fundație SEO solidă.

Nu este o coincidență faptul că website-urile dezvoltate pe platformă WordPress, tind să se poziționeze bine în rezultatele organice Google. Succesul său poate fi atribuit în primul rând caracteristicilor încorporate care ușurează personalizarea unui website de succes.

SEO WordPress

SEO WordPress, de ce această platformă?

WordPress, anunță automat motorul de căutare Google, de fiecare dată când actualizați website-ul Dvs. În acest mod, avantajează articolele recente să avanseze în rezultatele organice Google.

De asemenea, SEO WordPress, este avantajos și pentru o varietate de alte motive.

Dacă serviciile SEO WordPress, sunt aplicate așa cum trebuie, veți vedea o creștere a rentabilității investiției în cel mai scurt timp.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru lansarea campaniei Dvs. SEO WordPress, pentru a îmbunătăți clasamentul website-ului Dvs., ne puteți contacta cu toată încrederea.

Vă putem garanta o prezență online mai bună pentru cuvintele cheie alese. Metodele de marketing digital vizate, în special când vine vorba de locație, reprezintă o strategie genială pentru a atrage mai mulți vizitatori.

Prin urmare, ne concentrăm pe serviciile noastre de marketing digital pentru clienții din România, deoarece suntem familiarizați atât cu limba, cât și cu mentalitatea populației de aici.

Personalizarea datelor Meta este ușoară

Platforma WordPress, oferă nu numai șabloane de website-uri standard cu cod curat, vă permite de asemenea să personalizați cu ușurință fiecare pagină pentru SEO.

Indiferent dacă construiți o pagină de destinație sau o postare de pe blog, puteți crea etichete de titlu unice, meta descrieri și adrese URL, optimizate pentru cuvintele cheie pe care le caută potențialii clienți.

De asemenea, puteți include fragmente personalizate sau puteți adăuga pluginuri, în funcție de tipul de site pe care încercați să îl construiți.

Atunci când crawlerele Google, sau un alt motor de căutare dezvoltă clasamente, este nevoie de o încărcare bună în browser – care nu poate fi decât benefică pentru utilizatorii WordPress, cu posibilitățile oferite de această platformă.

Paginile Web, dezvoltate pe WordPress, tind să aibă timpi de încărcare rapizi, care pot fi făcuți și mai rapizi cu ajutorul plugin-urilor, cum ar fi pluginul WP Super Cache, creat pentru a optimiza viteza site-ului.

Cu toate acestea, este important să știți că timpul de încărcare poate varia în funcție de șablonul pe care îl utilizați pentru paginile Dvs., adică tema utilizată. Aici avem o experientă destul de mare pentru ca avem instalate și testate sute de teme.

Este bună această platformă pentru SEO?

Majoritatea clienților care folosesc WordPress, ne întreabă adesea dacă această platformă este bună pentru SEO. Raspunsul este da! Odată cunoscută în primul rând ca platformă de blogging, WordPress și-a construit o reputație de furnizare a unei baze SEO solide ca CMS și cu un motiv întemeiat.

Nu este o coincidență că site-urile dezvoltate pe WordPress, tind să se claseze bine pe Google. Succesul acestei platforme poate fi atribuit în primul rând caracteristicilor încorporate care facilitează personalizarea unui website, în special pentru companii sau autori cu puțină experiență tehnică în acest domeniu.

Cum îmbunătățim funcționalitatea website-ului?

Puteți personaliza mai mult website-ul Dvs., WordPress, utilizând plugin-uri bune, pentru a îmbunătăți funcționalitatea generală a website-ului dvs. Există câteva plug-in-uri dezvoltate special pentru a îmbunătăți SEO WordPress și aici facem referire la Yoast. Acest plugin este deosebit de popular, deoarece adaugă opțiuni pentru fiecare pagină, articole, tag, categorie, etc. Aceste opțiuni ajută la optimizare, marcând conținutul dvs. pentru componente cheie, cum ar fi etichetele de titlu, meta descrierile și etichetele H1 sau H2.

WordPress, este o platformă complicată?

Cu siguranță nu! WordPress se adresează celor cu puțină experiență în Web Design. Dacă dezvoltați un website de prezentare fără prea multe pretenții, nu aveți nevoie de un dezvoltator calificat pentru a încărca conținut pe platforma WordPress.

Acest lucru este valabil și în cazul altor sisteme de gestionare a conținutului (CMS). Ca exemplu putem lua Joomla sau Drupal, pe care puteți construi un site mult mai rapid. Acest lucru înseamnă de asemenea, că puteți lansa o campanie SEO WordPress, mult mai rapid și cu costuri mai mici pentru afacerea Dvs., din mediul online.

Datorită întregii experiențe a echipei noastre de marketing digital, am câștigat treptat încrederea multor clienți. Compania noastră face tot posibilul pentru a satisface toate nevoile dvs. de fiecare dată în acest scop.

Astfel, vă puteți alătura comunității unice a clienților noștri obișnuiți și să vă bucurați de ideile personalizate pe care le oferim pentru a vă actualiza website-ul. Vă vom asculta întotdeauna și ne va interesa dezvoltarea profesională în perspectiva marketingului.

wordpress este o platforma complicata

SEO WordPress, ușor de personalizat

Platforma WordPress, nu numai că este ușor de personalizat, dar are de asemenea, un cadru simplu. Structura este foarte bună în comparație cu alte CMS-uri. Deoarece motoarele de căutare sunt familiarizate cu aceste tipuri de website-uri, este foarte ușor pentru crawlerele Google, să vă găsească paginile web, să le indexeze și să le clasifice.

Câteva proiecte dezvoltate pe platformă WordPress:

Marketing

Marketing Materiale Amenajări

Un website specializat în Marketing Online, articole și advertoriale SEO.

Detalii proiect...
Avanta Medical

Analize Medicale

Avanta este un centru medical premium, care se bazează pe colaborarea perfectă dintre medici experimentaţi…

Detalii proiect...
Anunțuri Online

Anunțuri Online

Anunturi AZ este un site nou de anunturi, in care ne dorim sa adunam cat…

Detalii proiect...
Tes Lux

Luxury Car Services

We specialize in providing luxury transportation in All-Electric Tesla vehicles in and around Southern California.…

Detalii proiect...
Medal Trading

Medal Trading

Cu o experienta de 12 ani pe piata medicala din România, oferim partenerilor si clientilor…

Detalii proiect...
AllShop

AllShop

Există ceva interesant despre stilul femeilor din România, care poartă rochii elegante. Există nenumărate articole…

Detalii proiect...

Optimizați platforma WordPress

Pentru că am identificat diferitele caracteristici bune ale platformei WordPress, care o fac prietenoasă din punct de vedere SEO, este timpul să începeți să vă optimizați website-ul WordPress. Primul lucru pe care ar trebui să îl faceți este să vă asigurați că fiecare pagină are o etichetă titulară unică și o descriere meta.

De asemenea, puteți instala plug-in-uri care vă pot ajuta să faceți un proces de optimizare SEO WordPress. Plugin-urile sunt necesare pentru diverse servicii și componente cheie. În același timp, este important să oferiți crawlerelor acces la sitemap-uri XML. Acestea vor ajuta paginile create de dvs. să apară mai rapid în indexul de căutare.

Asigurați-vă că adăugați site-ul dvs. pe Google Analytics, astfel încât să puteți urmări vizitele organice și potențialii clienți. Puteți utiliza aceste informații pentru a vă îmbunătăți raportul de vizite și puteți chiar să obțineți idei de conținut din Google Analytics. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru optimizarea website-ului dvs. WordPress, noi vă putem ajuta să creați website-uri personalizate WordPress. În acest mod, vă veți maximiza posibilitățile de promovare online și creșterea numărului de clienți.

optimizati platforma wordpress
Înapoi sus
Caută