Sari la conținut

DESPRE NOI - THESEO.RO

Suntem o companie SEO, din Alba Iulia, cu o experiență de peste 17 ani în acest domeniu. Marketingul online eficient necesită mai mult decât un design plăcut și cuvinte bine aranjate pe care le puteți găsi pe orice alt website.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei companii care să vă ducă prezența online pe noi culmi, nu căutați mai departe de GO SEO Marketing. Cu experiență, dedicare și entuziasm, vom face ca website-ul dvs. să fie vizibil în organic.

Despre Noi

Consultanță SEO

Vom aloca timp și vom asculta nevoile și obiectivele dvs. și le vom aplica în funcție de bugetul alocat proiectului respectiv. Fiecare website este diferit și necesită atenție individuală. Cu strategiile aplicate de specialiștii noștri în optimizare SEO on-page și off-page, vom fi siguri că site-ul Dvs., conține toate elementele pe care le doriți și de care aveți nevoie pentru un site profitabil.

Scurt Istoric

În anul 1995, am am avut primul nume de domeniu achiziționat – cisnet.ro. Până în anul 2002, am studiat HTML și CSS plus securitate Web.
În anul 2002, am lucrat pentru o companie de Web Design, din Berlin, Germania. Între anii 2004 și 2007, am activat in domeniul SEO, pentru compania respectivă.
În anul 2008, am revenit în România și am creat primul website, personal din domeniul SEO – computerscom.ro, pe care îl deținem și la ora acuală. După începerea activității în România, am colaborat cu companii din USA, Irlanda, Germania, UK, Malta și Gibraltar. Companii pentru care am dezvoltat diverse servicii de optimizare, promovare și Web Design.

Profitați de cunoștințele specialiștilor noștri și creșteți gradul de popularitate al afacerii Dvs., online. Echipa noastră are ani de experiență în marketingul motoarelor de căutare (SEM), constând în publicitate pentru motoarele de căutare (SEA) și optimizarea motoarelor de căutare (SEO).

Publicitatea pentru motoarele de căutare este esențială. Textele publicitare din blocurile desemnate pe website-urile motoarelor de căutare (de ex. Cu ajutorul Google AdWords), sunt bune dar nu sunt suficiente.

Utilizatorul de internet acordă mai puțină atenție acestui lucru, etichetat ca reclamă, blocuri cu privire la rezultatele căutării interne generate de Google. Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) are în vedere manipularea (într-un mod legitim) a rezultatelor organice.

Înapoi sus