PPC, Plata per Click

Ați auzit despre plata pe clic (cunoscută și sub numele de PPC sau reclamă plătită), dar nu sunteți sigur despre ce este vorba? Sau poate vă întrebați dacă publicitatea online PPC, este potrivită pentru afacerea dvs.?

Pe această pagină, veți descoperi ce este PPC, plus fundamentele esențiale ale PPC. Dacă sunteți în căutarea directă pentru managementul campaniilor PPC, vă rugăm să ne contactați pentru a vă ajuta să obțineți imediat anunțurile dvs.

Marketingul pentru motoarele de căutare s-a schimbat foarte mult, iar tendințele în schimbare sugerează multe despre viitorul marketing-ului digital.

PPC, plata per click

Ce este PPC, Plata per Click?

Anunțul plătit pe clic, denumit și PPC, reclamă plătită sau SEM, este o modalitate prin care agenții de publicitate pot achiziționa spațiu publicitar digital online, pe diverse website-uri. Există multe platforme PPC pe care le puteți utiliza, dar cea mai mare este Google AdWords. Compania noastră vă oferă servicii SEO de administrare a campaniilor PPC. Probabil că ați văzut aceste anunțuri atunci când efectuați o căutare în motorul de căutare Google.

Anunțurile PPC, apar peste rezultatele organice

Deoarece anunțurile Google apar peste rezultatele organice, aceste anunțuri sunt de obicei prima opțiune pe care căutătorii pot să o facă clic. AdWords vă permite să creați și să personalizați anunțurile. Anunțurile PPC utilizează cuvinte cheie (și alte tipuri de direcționare) pentru a vă asigura că numai utilizatorii interesați pot accesa anunțul.

Ori de câte ori cineva finalizează o căutare Google, există o licitație care se întâmplă dacă un anunț este eligibil pentru a fi afișat. Fiecare anunț are o sumă licitată, plus alți factori de calitate care determină în ce ce ordine sunt afișate anunțurile și cât de mult plătește fiecare agent de publicitate pentru un clic pe anunț.

Administrare campanii AdWords

Administrarea campaniilor AdWords, de către o persoană specializată sau de către o companie SEO, este singurul mod prin care vă puteți asigura că reclama dvs., plătită rămâne profitabilă și crește într-un mod care continuă să atingă obiectivele dvs. de afaceri.

Ce este la fel de important, agenția noastră SEO, vă asigură că veți înțelege de ce acțiunile și recomandările noastre sunt esențiale pentru PPC. Dacă vorbești cu o agenție care nu îți va explica aceste lucruri, există șanse bune să vă pierdeți investiția!

Dacă aveți întrebări, suntem bucuroși să vă ajutăm. Doar sunați-ne și vă vom ajuta să vă asigurați că reclama dvs. plătită este profitabilă și nu mai este o durere de cap!

Administrare Campanii

Rețineți că publicitatea plătită pe clic poate fi foarte complicată. În cazul în care campaniile dvs. PPC, nu sunt configurate corect, veți afla rapid cât de ușor este să cheltuiți bani pe anunțuri fără să vedeți vreun potențial cumpărător sau vânzări. Vă recomandăm să căutați o soluție de PPC management (o companie care să vă administreze reclamele), care este mai rentabilă pentru majoritatea afacerilor.

Înapoi sus
Caută