WWW sau non WWW

Există diferențe dacă folosesc URL-uri cu www, sau fără? Răspunsul este categoric nu.

Nu există avantaje majore ale site-urilor www sau non-www, deoarece este de preferat să alegeți unul față de celălalt.

Principalul aspect care afectează SEO este coerența Dvs., nu în mod special dacă ați adăugat/eliminat www din adresa URL a website-ului.

În scopul de a beneficia de acest lucru mic, trebuie să alegeți o opțiune și să rămâneți la acea opțiune.

Pe scurt, nu modificați adresa URL a site-ului Dvs., dacă deja website-ul este introdus în motoarele de căutare.

În caz contrar, ele vor trata ambele versiuni (www.site.com și site.com), ca două site-uri diferite și vor apărea cu conținut duplicat.

Cu ceva timp în urmă, atunci când practica achiziționării de link-uri (strategii de Link Building) a fost o afacere foarte mare, www-ul la începutul unei adrese URL sau non www-ul, nu era vital, adică website-ul putea răspunde oricum.

Confuzia ar putea duce la eșecul legăturii, astfel încât webmasterii trebuiau să urmărească dacă una dintre cele două opțiuni devine versiunea principală a tuturor motoarelor de căutare.

Diferențe între www și non www

Singura diferență dintre o adresă URL a site-ului www și a site-ului non-www este doar una tehnică.

Atunci când site-ul dvs. conține “www”, este numele de gazdă care se adaptează la DNS și restricționează cookie-urile în timp ce utilizează alte domenii.

Între timp, dacă site-ul dvs. nu are “www”, atunci acesta nu are un astfel de privilegiu tehnic.

Deocamdată, doar o mică particularitate singuală poate juca un rol puțin mai important. Folosiți numele site-ului Dvs., cu sau fără “www.”.

Un avantaj destul de mic putem spune că există la varianta non www, adică URL-ul, fără www, este mai scurt.

Tehnologiile și regulamentele de optimizare SEO moderne permit webmasterilor să se concentreze pe lucruri mai valoroase decât să aibă “www.”, în fața numelui de domeniu.

Nu există beneficii sau diferențe semnificative în ceea ce privește alegerea unei opțiuni în raport cu cealaltă.

Este foarte util pentru Dvs. să clarificați toate detaliile înainte de a configura adresa URL a unui site web, adică înainte să îl puneți online.

Singurul lucru de care trebuie să țineți cont este coerența Dvs., în alegerile pe care le faceți pentru domeniul respectiv.

În cazul în care website-ul Dvs., a fost penalizat de către motoarele de căutare, mai aveți o șansă de recuperare schimbând din www în non www, sau invers.

Cunosc destule nume de domenii care au fost penalizate din proasta aplicare a serviciilor SEO și le-am putut recupera doar cu această strategie.

Structura corectă a unui website face diferența!

O structură bună a website-ului vă îmbunătățește foarte mult șansele să vă poziționați mai bine în motoarele de căutare.

Toate site-urile au un tip de structură care ar putea fi pur și simplu un grup dezorganizat de pagini sau o structură aranjată și riguroasă.

Dacă proiectați structura site-ului Dvs., cu atenție, cu siguranță va avea excelență în rezultatele organice.

Spuneam mai sus că un mic avantaj este alegerea unui URL, fără www., pentru că din start va fi mai scurt URL-ul, cu patru caractere.

Arhitectura website-urilor este adesea trecută cu vederea și deși este unul dintre cei mai importanți factori care determină performanța site-ului în SEO, foarte puțini proprietari de site-uri și webmasteri înțeleg cu adevărat cum arată o structură bună care să îmbunătățească SEO.

Vom explica mai întâi motivul pentru care structura site-ului este critică, astfel încât acesta să devină prietenos din punc de vedere SEO.

Mințile omenești au nevoie de echilibru cognitiv – capacitatea de a se potrivi în mod logic, de a găsi ceea ce caută și de a găsi lucruri acolo unde se așteaptă ca ele să fie.

Aceasta face ca o structură logică și puternică a site-ului să satisfacă în mod cognitiv utilizatorii Dvs.

Diferențele între WWW sau non WWW, sunt nesemnificative dar fac parte din structura unui website.

Înapoi sus
Căutare