Sari la conținut
Trust Flow, Ce înseamnă Trust Flow

Trust Flow, Ce înseamnă Trust Flow

Trust Flow, ce înseamnă Trust Flow și cum să obținem un scor mai mare.

Acesta a fost singurul instrument disponibil pentru a măsura nivelul de încredere al site-urilor web.

PageRank, a determinat valoarea paginii pe o scară de la unu la 10. Astăzi, avansările tehnologice au adus clasamentul la un nou nivel, iar Page Rank și-a pierdut semnificativ popularitatea.

La ora actuală,există peste 200 de factori de clasificare Google, care definesc fluxul de încredere al website-ului și care este, de asemenea, numit Domain Authority (DA) sau Domain Rank (DR) pe diferite servicii.

Să aruncăm o privire asupra importanței fluxului de încredere și a instrumentelor revendicate pentru a îmbunătăți DA și TF.

Puteți comenta la articolul respectiv despre cum să creșteți fluxul de încredere (Trust Flow) și obține sfaturi de la colegii cu experiență care lucrează pentru seo.org.ro.

Trust Flow, Ce înseamnă Trust Flow?

Trust Flow (TF) este o măsură importantă în SEO care ne permite să vedem valoarea unui site web. TF, folosește o scală de la 0 la 100 pentru a măsura calitatea site-ului web în funcție de calitatea fiecărui backlink.

Cele mai credibile website-uri pe care TF, le-a colectat în baza sa, servesc ca standard de calitate.

Acestea sunt conectate cu celelalte site-uri prin intermediul link-urilor (backlink). Cu cât resursa proprie este mai aproape de site-ul din acest lanț, cu atât obțineți un scor mai mare.

Un scor de 50 de puncte este excelent, dar un scor între 0 și 10 este o atenționare, de care trebuie să aveți mare grijă.

Trust Flow, este conectat direct cu performanțele motoarelor de căutare. Contribuie mult la promovarea SEO și creează o oportunitate de a obține legături de înaltă calitate.

Care sunt celelalte motive pentru măsurarea TF?

 • Analizați concurența
 • Dezvăluiți cuvinte cheie noi
 • Aflați noi oportunități de legătură și evaluați-le
 • Identificați backlinkurile toxice
 • Recuperați-vă de la eventualele “amenzi”, date de Google

Website-uri care afișează TF

Unele servicii (pagini web în general) avansate, chiar își fac treaba atunci când măsoară TF-ul website-ului dvs. și ca urmare, includ o creștere a DA (Domain Authority).

Să discutăm despre cele mai funcționale și precise servicii pentru a vedea formele lor unice și pentru a alege platforma care este relevantă pentru resursa dvs. online (indiferent dacă este un blog sau un site comercial), cum ar fi Romania SEO.

Aveți mai jos imaginea website-ului seo.org.ro, care are doar 6 luni, de când a fost creat:

Trust Flow și Domain AuthorityAvantaje și cum să influențează TT?

TF vă protejează site-ul de actualizările constante ale algoritmului Google.

Motoarele de căutare nu vor reduce poziția unui website, dacă au încredere în el. Această valoare îmbunătățește, de asemenea, SEO și îmbunătățește numărul de link-uri autorizate către site-ul dvs.

De asemenea, consolidează pozițiile organice pentru cuvinte cheie promovate.

Prin urmare, principalul avantaj al Trust Flow, constă în capacitatea sa de a impulsiona site-ul dvs., pentru a se clasifica în topul rezultatelor organice Google.

Un TF, mai mare, permite site-urilor web să dispună de achizițiile de link-uri (backlink), dacă este nevoie.

Cum puteți îmbunătăți fluxul de încredere (Trust Flow)?

Dezvoltați-vă propria strategie de creștere a TF utilizând aceste date care sunt de fapt, experiența noastră în mediul online.

 • Achiziționați link-uri de pe website-uri de calitate
 • Trimiteți și Dvs., link către website-ul respectiv
 • Verificați Trust Flow-ul website-ului de pe care primiți link
 • Acceptați doar link-uri din domeniul Dvs., de activitate (dacă este posibil)
 • Creați link-uri către pagini interne. Este cea mai simplă strategie SEO, care se potrivește începătorilor. Faceți legături relevante către alte pagini interne ale site-ului dvs. web în timp ce creați conținutul.
 • Creați conținut de înaltă calitate.

Articole recomandate:

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus