Todoist, un instrument simplu și puternic pentru proiectanți
Todoist, un instrument simplu și puternic pentru proiectanți

Todoist e un instrument simplu și puternic pentru proiectanți în web design. Funcționalitatea acestuia se datorează modului în care crește productivitatea.

Există atât de multe aplicații și instrumente de productivitate, ceea ce face dificil să găsești lucruri care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.

Unele instrumente sunt pline de prea multe trucuri, ceea ce poate face dificil să fii productiv. Altele sunt dificile de utilizat sau de înțeles.

După cum am zis, Todoist este un instrument simplu și puternic. După doar cinci minute, începi să te simți ca un super utilizator. Un avantaj și mai mare este că e bine conceput.

Nu numai că acest instrument funcționează frumos, dar arată în același timp excelent. Iată o privire asupra Todoist, cum funcționează și cum îl puteți folosi în fluxul de lucru.

Ce este Todoist?

Pur și simplu, Todoist este un software de gestionare a sarcinilor.

Platforma este proiectată pentru a ajuta utilizatorii să își gestioneze listele de activități din casele de e-mail, browserele, desktopurile sau dispozitivele mobile.

Puteți configura sarcini individuale, proiecte, puteți seta termene și chiar puteți partaja cu alți utilizatori. Instrumentul este disponibil pe 13 platforme diferite.

Todoist, care a fost lansat pentru prima dată în 2007 și a început cu adevărat să crească.

Cu peste 1,6 milioane de utilizatori, compania a cunoscut o evoluție a produsului și a cunoscut o creștere majoră începând cu 2012.

O parte din această creștere ar putea fi atribuită unora dintre “zumzeturile” din jurul produsului. A fost numit Top To-Do List App din 2014 de Forbes.

Cum funcționează Todoist

Todoist este proiectat pentru ușurința în utilizare. Este un instrument simplu, dar puternic, pentru a vă ajuta să vă organizați viața.

Software-ul funcționează permițând utilizatorilor să ia proiecte mari și să le împartă în sarcini, ceea ce face ca fiecare proiect să fie ușor de gestionat.

Iar organizarea și planificarea este la fel de simplă ca introducerea lucrurilor în interfață.

Introduceți idei sau sarcini singur sau sub un antet de proiect, adăugați termene, adăugați etichete pentru organizare și organizați sarcinile într-un mod gestionabil.

În plus, partajați cu alți colaboratori pentru a finaliza sarcinile într-o manieră rapidă.

Todoist include o mulțime de funcții bonus de gestionare a sarcinilor după ce începeți să vă obișnuiți cu interfața. Poate fi folosit pentru a converti e-mailurile de la Gmail,

Outlook sau Thunderbird în sarcini. Interfața include, de asemenea, plugin-uri care funcționează pe cele mai comune browsere pentru acces ușor și integrare.

Instrumentul Karma, pe care îl puteți utiliza sau dezactiva, este o caracteristică puternică care vă ajută să vă urmăriți progresul în timp.

Câștigi puncte Karma de fiecare dată când folosești Todoist în mod productiv.

Aceasta include adăugarea de sarcini, completarea sarcinilor la timp sau utilizarea funcțiilor avansate.

Vă pierdeți karma dacă amânați sau aveți sarcini îndelungate. Aproape că face un joc din munca zilnică.

Design simplu și funcții utile

Unul dintre lucrurile interesante cu adevărat despre Todoist este simplitatea instrumentului.

Este proiectat într-un stil super minimalist și conține doar lucruri de care ai nevoie și pe care le folosești pe ecran.

Designul a fost creat în stil plat, este elegant și ușor de privit fără a fi copleșitor.

Designul se transferă bine pe platforme și nu trebuie să înveți un aspect nou sau un alt tip de funcționalitate de la dispozitiv la dispozitiv.

Iar aspectul lui Todoist nu este întâmplător. Echipa de proiectare a lucrat pentru a crea o interfață simplă, funcțională, ușor de utilizat și frumoasă.

Alegeți un dispozitiv

Unul dintre lucrurile care diferențiază cu adevărat acest instrument de multe altele, este colaborarea dintre platforme.

Todoist lucrează pe 13 platforme, cu altele în dezvoltare.

Și totul trăiește în cloud, astfel încât dispozitivele să rămână în sincronizare. Aceasta este o caracteristică cheie atunci când intenționați să utilizați funcții de partajare.

Todoist funcționează în aceste medii:

 • Internet;
 • iPhone;
 • Windows;
 • Gmail;
 • dispozitive cu Android;
 • iPad;
 • Google Chrome;
 • Outlook;
 • Mac;
 • Firefox;
 • Thunderbird.

Planuri și prețuri pentru Todoist

Planul de bază de Todoist și descărcările de aplicații sunt gratuite. Această versiune este la pachet cu majoritatea caracteristicilor de mai sus.

Puteți instala în cât mai multe locuri doriți și puteți colabora cu până la cinci colaboratori.

Todoist oferă, de asemenea, un plan premium cu mai multe suplimente. Acest plan este conceput pentru utilizatorii plini de energie.

Acesta include o mulțime de comenzi rapide, capacitatea de a crea mai multe proiecte, mai multe opțiuni de culoare, integrarea calendarului.

Are capacitatea de a partaja cu mai mulți utilizatori, mai multe instrumente de productivitate, capacitatea de a atașa fișiere, copii de rezervă automate ale datelor și șabloanele de proiect.

Mai multe dezvoltări

Fiecare an este un an mare pentru Todoist, deoarece instrumentul continuă să se extindă și să crească.

Se preconizează încă câteva milioane de utilizatori activi.

În plus, un plan de afaceri lucrează cu mai multe funcționalități și instrumente pentru a ajuta companiile să gestioneze sarcinile și să rămână organizate.

Comunicatul de afaceri va ajuta companiile să gestioneze echipele și volumul de muncă.

Reprezintă un avantaj major pentru orice domeniu de activitate unde este nevoie de orgnizare.

Analiză rapidă

Funcționalitatea a depășit unele dintre celelalte instrumente de creare a listelor pe care le-am folosit în trecut.

Interfața simplă este ideală pentru modul în care lucrezi. Pentru că îi lipsește o mulțime de accesorii inutile, se încarcă rapid și curat de fiecare dată.

Integrarea Google este deosebit de frumoasă. Platforma este una dintre cele mai simple.

În calitate de designer, specialist în web design și freelancer, poți folosi Todoist pentru a organiza munca și proiectele clientului, astfel încât sarcinile să nu fie ratate sau lăsate în urmă.

Concluzie

Todoist este un instrument ușor de utilizat și funcțional. Designul este elegant, iar interfața este ușor de utilizat.

Într-adevăr poate servi ca un mod minunat de a rămâne organizat.

Pentru o agenție SEO organizarea muncii reprezintă un procent destul de mare din productivitate.

Cu ajutorul acestui instrument agenția poate livra servicii SEO în timp util, iar clienții să fie mulțumiți.

Îl puteți încerca fără a pierde nimic. Dacă nu vă place, puteți reveni foarte ușor la vechiul instrument pe care la-ți folosit.

Puteți vedea oferta noastră de promovare web, optimizare SEO și/sau audit SEO sau puteți completa formularul nostru de contact pentru a cere o ofertă personalizată.

Înapoi sus
Caută