Web Design Alba, creare website pentru companii

Web Design Alba, una dintre cele mai bune soluții pentru dezvoltarea și optimizarea unui website. Concepte creative, dezvoltare website, fotografie, video, comerț electronic (dezvoltare magazine online), analize și statistici, SEO, publicitate interactivă și suport de marketing online.

Înainte de startarea oricărui proiect de Web Design, realizăm un interviu cu clienții noștri sau o discuție telefonică pentru a-și evalua obiectivele de afaceri.

Web Design este diferit de dezvoltarea web (programare), care face ca un website să funcționeze. Când construiți un website, aveți nevoie atât de web design, cât și de dezvoltare web. Deși puteți găsi designeri web care sunt și dezvoltatori web și UX, acestea sunt seturi de abilități distincte.

Web Design Alba

Doriți un serviciu de Web Design? Noi suntem aici!

Specializarea noastră în web design personalizat, website-uri compatibile cu dispozitivele mobile (responsive), WordPress, e-commerce (magazine online), programare PHP, baze de date și aplicatii web, sunt doar câteva servicii oferite de compania noastră de Web Design Alba Iulia. Contactați-ne pentru o ofertă personalizată.

Web Design
Pagini Web personalizate și cu un design plăcut, create pe diverse platforme sau direct în cod PHP.
Web Design Responsive
Toate proiectele dezvoltate de compania noastră, sunt compatibile cu dispozitivele mobile
WordPress Website
Dezvoltăm pagini Web, pe platforme WordPress, cu teme personalizate și UX Web Design

Experiență în servicii de Web Design

Ce vă poate oferi o companie bună de Web Design, din Alba Iulia! Activăm în acest domeniu de peste 14 ani. Am devenit una dintre cele mai bune companii de Web Design, din România, cu un portofoliu destul de mare. Avem colaborări cu firme din Anglia, Germania, USA, Malta, Irlanda, etc. Companii pentru care am dezvoltat diverse servicii SEO și Web Design.

Experiența și abilitățile puternice în serviciile de Web design și SEO, ne avantajează la dezvoltarea oricărui model de proiect, indiferent de domeniul de activitate. Am proiectat, construit și optimizat zeci de website-uri, în PHP, HTML personalizat, CMS-uri precum Wordpress, Joomla, Magento, Prestashop și chiar aplicații Web personalizate.

Ne mândrim cu capacitatea noastră de a crea un design unic pentru fiecare proiect. Imaginile vizuale puternice și grafica în mișcare captează atenția clienților Dvs. și îi conving să facă afaceri cu Dvs., sau cel puțin, să exploreze mai mult website-ul Dvs.

Servicii eficiente, UX Web Design

Compania noastră de Web Design Alba Iulia, a dezvoltat website-uri extrem de eficiente pentru companii dintr-o serie de industrii. Acest lucru a permis clienților noștri să intre pe noi piețe, să construiască și să consolideze relațiile cu clienții și să obțină avantajul competitiv de care au nevoie. Specialiștii noștri și procesele dovedite, care lucrează împreună, oferă în mod strategic cele mai bune rezultate în serviciile de web design. Mai jos aveți câteva din ultimele proiecte iar în secțiunea Portofoliu, puteți testa website-urile create de compania noastră de Web design Alba Iulia.

Marketing

Marketing Materiale Amenajări

Un website specializat în Marketing Online, articole și advertoriale SEO.

Detalii proiect...
Avanta Medical

Analize Medicale

Avanta este un centru medical premium, care se bazează pe colaborarea perfectă dintre medici experimentaţi…

Detalii proiect...
Anunțuri Online

Anunțuri Online

Anunturi AZ este un site nou de anunturi, in care ne dorim sa adunam cat…

Detalii proiect...
Tes Lux

Luxury Car Services

We specialize in providing luxury transportation in All-Electric Tesla vehicles in and around Southern California.…

Detalii proiect...
Medal Trading

Medal Trading

Cu o experienta de 12 ani pe piata medicala din România, oferim partenerilor si clientilor…

Detalii proiect...
AllShop

AllShop

Există ceva interesant despre stilul femeilor din România, care poartă rochii elegante. Există nenumărate articole…

Detalii proiect...

Cum dezvoltăm proiectele de Web Design!

În funcție de domeniul Dvs., de activitate, vom crea un website demo, pe care îl puteți accesa online. Pentru această prezentare, nu trebuie să plătiți nimic. Proiectul demonstrativ, poate fi creat în maxim 3 zile. În cazul în care prezentarea creată de noi este pe placul Dvs., vom crea un contract, vom stabili termenii și condițiile dezvoltării website-ului, finalizăm proiectul și la final achitați suma stabilită în contract.

Redesign, descoperirea și planificarea website-ului

Pentru serviciile de redesign, realizăm o evaluare detaliată a conținutului website-ului existent, analizăm cerințele tehnice, clarificăm rolurile și responsabilitățile pentru noul website. Cu acordul Dvs., definim obiectivele de marketing, publicul țintă și rezultatele dorite. Apoi, vom crea un document de funcționalitate, profiluri de utilizatori și vom aloca crearea de materiale între profesioniștii noștri și eventual echipa clientului. În același timp, definim arhitectura web (structura internă) și harta website-ului, pe măsură ce ne îndreptăm atenția către explorarea designului.

Această fază a proiectului de web design, începe tot cu un website demo. Un website demo, sau o rețea wireframe, este o reprezentare vizuală care arată poziția și greutatea aproximativă a textului, a imaginilor, a videoclipurilor și a altor elemente necesare pe fiecare pagină web în parte. De aici, folosim abilitățile noastre și creăm machetele reale de web design. Prezentăm clientul un website demo, care prezintă culorile, grafica și textul real.

Nu lansăm nici o dată un website, înainte de a testa cu atenție toate dispozitivele mobile și browserele importante precum Google Chrome, Mozila Firefox, Opera, Internet Explorer sau Safari și Torch. Vă asigurăm că layout-urile dezvoltate de noi sunt optimizate și funcționează corect pe smartphone-uri, tablete și desktop, Android, iOS, Windows și MacOS. De asemenea, am stabilit măsuri de securitate sofisticate pentru a vă proteja website-ul, Compania Dvs. și clienții cu care colaborați. Odată ce proiectul final al website-ului este aprobat, vom rezolva toate cerințele tehnice de instalare la o companie de găzduire.

redesign
Redesign, dezvoltarea și restructurarea paginilor Web, îmbunătățirea cromaticii și a structurii SEO, în vederea creșterii traficului organic.
Înapoi sus
Caută