Sari la conținut
PHP 7, treceți la o versiune nouă de PHP

PHP 7, treceți la o versiune nouă de PHP

PHP 7, treceți la o versiune nouă de PHP – dacă acordați atenție celor mai recente știri din comunitatea WordPress, este posibil să fi observat discuțiile recente referitoare la PHP 7.

Cu toate acestea, utilizatorii non-tehnici pot avea dificultăți în a înțelege ce este PHP 7 și de ce este important pentru platforma WordPress.

În acest articol, vă vom prezenta câteva detalii despre PHP 7 și vom explica actualizările care vin împreună cu această nouă versiune.

Apoi, vom oferi motive cheie pentru care este indicat să faceți upgrade la PHP 7. Update-ul, se face pe server și este indicat să faceți acest lucru acum.

PHP 7, de ce este important pentru utilizatorii WordPress

Pentru utilizatorii care nu au experiență în WordPress și pentru noii utilizatori, PHP este un limbaj de programare.

Este folosit în mod obișnuit pentru a crea conținut dinamic pe website-ul dvs., precum și pentru colectarea și criptarea datelor, trimiterea și primirea de module cookie și multe altele.

Majoritatea articolelor WordPress sunt scrise în aceast limbaj, la fel ca alte nenumărate aplicații.

PHP 7 este pur și simplu o versiune majoră a acestui limbaj open-source, care este folosit pe scară largă.

La fel cum actualizarea platformei WordPress, este vitală pentru website-ul Dvs., care vă permite accesul la funcții noi, actualizarea serverului la cea mai recentă versiune de PHP, poate îmbunătăți considerabil funcționalitatea website-ului dvs.

Unele dintre îmbunătățirile cheie care apar cu PHP 7

Viteza de încărcare în browser este crescută. Acesta este avantajul principal pentru utilizatorii generali de WordPress.

Nu numai că vizitatorii website-ului dvs. se vor bucura de perioade de încărcare mai rapide, dar trebuie să vedeți și îmbunătățiri ale vitezei din panoul de administrare.

În plus, există avantaje suplimentare care ar putea fi de interes pentru dezvoltatori și alți utilizatori avansați.

Ca un bonus, PHP 7 necesită mai puține resurse pentru a rula. Acest lucru înseamnă că pentru utilizarea PHP 7, website-ul dvs. va necesita mai puține resurse pentru găzduire.

Pentru mulți utilizatori, actualizarea va fi, probabil, în mâinile celor care oferă găzduire.

Cu toate acestea, dacă sunteți un dezvoltator care privește dincolo de îmbunătățirile tehnice ale PHP 7, este posibil ca actualizarea să nu pară o problemă importantă.

Cu toate acestea, există mai multe motive pentru care este bine să actualizați versiunea de PHP pe serverul Dvs.

Fiți pregătiți pentru viitorul PHP

Așa cum am menționat mai devreme, au avut loc foarte multe discuții în jurul versiunii PHP 7.

Acest lucru se datorează faptului că a fost anunțat recent că WordPress își va ridica versiunea minimă necesară pentru PHP.

Acesta a fost un subiect fierbinte în ultimul timp. Mulți utilizatori nu înțeleg avantajele actualizării PHP, sau nu doresc să facă acest lucru.

Platformele WordPress care rulează pe versiuni vechi din PHP, pot duce la probleme de performanță, asistență și securitate.

Odată cu lansarea WordPress 5.2, versiunea minimă necesară a fost ridicată de la PHP 5.2 la PHP 5.6.

Dezvoltatorii au remarcat că ridicarea versiunii necesare a dus la creșterea numărului de utilizatori, ceea ce înseamnă un ecosistem mai bun pentru WordPress.

Pentru a continua îmbunătățirea experienței utilizatorilor WordPress și a calității site-urilor acestora, versiunea minimă necesară pentru PHP va crește din nou până la sfârșitul anului 2019.

În acel moment, toți utilizatorii WordPress vor trebui să treacă la PHP 7.

Upgrade-ul respectiv nu va fi obligatoriu timp de câteva luni. Rămânând pe o versiune PHP depășită, vă va împiedica să vă actualizați versiunea de WordPress.

Profitați de îmbunătățirile disponibile din PHP 7

Am discutat deja multe dintre îmbunătățirile făcute în PHP7. Dacă nu actualizați versiunea dvs. PHP, veți pierde toate beneficiile acestor funcții, dar să vorbim mai mult despre ce înseamnă acest lucru pentru site-ul dvs.

În mod special, trebuie să luăm în considerare viteza de încărcare a site-ului în browser.

Acesta este un aspect al PHP7, care va oferi beneficii directe tuturor utilizatorilor platformei WordPress, indiferent de nivelul de calificare.

O performanță mai bună înseamnă rate de conversie mai mari, potențial mai mare și o optimizare mai eficientă pentru motoarele de căutare (SEO).

O comparație recentă de referință pentru PHP, dată de către Kinsta, a arătat că PHP 7.0 este de două ori mai rapid decât PHP 5.6.

În plus, PHP 7.3 (cea mai recentă versiune) este de aproape trei ori mai rapidă decât versiunea curentă minimă cerută de WordPress.

Prin urmare, actualizarea versiunii dvs. PHP va îmbunătăți viteza website-ului. Dacă nu veți trece la o versiune nouă de PHP, veți fi în spatele acelor concurenți care iau decizia de a avansa și de a face upgrade acum.

Evitați problemele de compatibilitate cu pluginurile și temele

Problemele legate de compatibilitate reprezintă unele dintre cele mai frecvente erori cu care se confruntă utilizatorii WordPress.

Când faceți upgrade la versiunea dvs. PHP, testați website-ul și asigurați-vă că este compatibil cu noua versiune de PHP.

Articole recomandate:

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus