OpenCart, cele 10 extensii de care aveți nevoie într-un magazin online
OpenCart, cele 10 extensii de care aveți nevoie într-un magazin online

OpenCart, cele 10 extensii de care aveți nevoie într-un magazin online. Este important să vă ușurați munca și să vă sporiți performanța.

Acolo sunt programele complementare dedicate CMS care pot face adevărate minuni! Continuați să citiți acest articol de blog.

Verificați care sunt cele mai bune extensii OpenCart pentru comerțul electronic!

Doriți să creați magazine online pentru afacerea dvs.? OpenCart este una dintre cele mai respectate platforme care vă vor ajuta să vă îndepliniți misiunea. OpenCart elimină dificultatea programării website-ului dvs.

Vă puteți bucura de personalizarea simplă a unui magazin de comerț electronic care vă va duce afacerea la un alt nivel.

Există multe teme din care puteți alege. Asta înseamnă că puteți face magazinul să arate cât mai atrăgător posibil pentru a converti clienții potențiali.

După ce ați instalat OpenCart, puteți încorpora caracteristici incredibile în magazinul dvs. online, profitând de extensii.

Cu extensiile, puteți maximiza eficiența magazinului dvs., creând în același timp o experiență personalizată și fără probleme pentru clienți.

Dar care sunt unele dintre cele mai bune extensii OpenCart de pe piață pe care le-ați putea folosi?

Ei bine, iată câteva dintre cele mai bune programe care vă pot duce magazinul online la nivelul următor.

Nu uitați că aveți nevoie și de advertoriale SEO pentru ca tot mai mulți utilizatori să vă descopere magazinul online.

10 extensii OpenCart pe care trebuie să le aveți în magazin

Iată câteva dintre cele mai bune programe pentru transformarea magazinului dvs. într-un “magnet” pentru consumatori:

1. Importați produsul din Amazon

Această extensie vă permite să obțineți informații precum titlul produsului, imagini, SKU, model și valori ale etichetei din listele de produse Amazon.

Aceasta reprezintă o modalitate excelentă de a accelera procesul de scriere a descrierilor produselor. Puteți extrage toate informațiile valoroase din orice listă optimizată de Amazon.

Totuși, nu uitați că este crucial să optimizați întotdeauna descrierea produsului pentru rezultate SEO mai bune.

Acest lucru este extrem de util. Puteți genera chiar și o adresă URL SEO pentru produsul în cauză. Este un instrument excepțional de economisire a timpului.

Această extensie este perfectă pentru a vă asigura că puteți obține informații despre produse de înaltă calitate pentru articolele vândute în magazinul dvs.

Ceea ce este minunat este execuția sa fără efort. Puteți primi toate informațiile despre produs și imaginile dintr-un singur click.

De asemenea, veți beneficia de asistență gratuită disponibilă în orice moment în cazul în care vă confruntați cu anumite dificultăți.

2. Option pack

Acest modul reprezintă o modalitate excelentă de a crea o vizualizare separată a opțiunilor pentru a face viața clientului mult mai ușoară.

Prin implementarea acestui instrument, cumpărătorii pot preciza de câte versiuni diferite ale aceluiași produs au nevoie fără a trebui să realizeze comenzi separate.

Fiecare opțiune individuală selectată e tratată ca un produs separat. Înseamnă că clienții nu trebuie să facă pași inutili atunci când adaugă produse în coș.

Această extensie funcționează permițând vânzătorului să configureze butoane de cumpărare suplimentare în aceeași listă de produse pentru categorii precum cantitate, imagine și multe altele.

3. Upbanner de la OpenCart

Niciun magazin de comerț electronic nu este complet fără un banner bine realizat. Acesta atrage atenția consumatorului și îl încurajează să rămână pe website-ul dvs.

Cu modulul Upbanner, puteți crea fără efort un banner, specificând numeroase detalii pe drumul către proiectarea a ceva captivant.

Ce este minunat la acest supliment? Caracteristicile de personalizare care vă permit să modificați lucruri precum culoarea fundalului, raza, lățimea chenarului, fontul și multe altele.

Odată ce sunteți capabil să utilizați această metodă infailibilă pentru personalizare puteți crea oricâte bannere separate doriți și puteți savura rezultatele.

4. Anticop

Este obișnuit ca alte magazine să învețe unele de la altele când vine vorba de descrierile produselor.

Scriitorii folosesc adesea descrieri de produse din diferite magazine ca bază pentru generarea de conținut pentru magazinele lor.

Asta nu înseamnă că respectivul conținut este furat de pe alte website-uri. Pur și simplu este folosit ca bază pentru alte exploatări.

Cu Anticop, dacă un alt website folosește informații de pe site-ul dvs., extensia asigură conținutul pe care îl adăugați în magazin ca fiind personalizat.

Când cineva copiază conținut din magazinul dvs., acesta se va conecta automat la conținutul dvs. original pentru a indica faptul că ați fost inițiatorul respectivului material.

5. Catalog PDF avansat

Acest supliment intuitiv vă permite să generați documente PDF cu informații semnificative din achizițiile anterioare ale consumatorilor/produsele anterioare selectate de vizitatorii magazinului dvs.

Puteți extrage fără efort informații despre imagini, prețuri, titluri și alte date încărcate din magazinul dvs., permițând accesul la informații detaliate despre clientela dvs.

Informațiile pe care le exportați pot fi trimise cu ușurință în e-mail-uri, pot fi tipărite sau distribuite în altă parte. De asemenea, efectuați alte funcții avansate:

  • îmbinarea produselor filtrate în liste unice;
  • modificări simple la șabloane;
  • stocarea listelor de produse pentru regenerarea viitoare.

6. CCAvenue cu ajutorul OpenCart

Cu CCAvenue puteți implementa cu ușurință opțiuni de plată în magazinul dvs., facilitând plățile internaționale care sunt sigure și protejate.

CCAvenue abordează criptarea în timp real, facilitând plățile pe loc, serviciile bancare pe internet, plățile mobile și multe altele.

Procesarea monedei sale este una fără egal. Cel mai important este că puteți implementa opțiuni de plată care să le permită clienților să cumpere cu încredere. În același timp, îi protejați de acele potențiale amenințări cibernetice.

7. Metode personalizate de expediere

Această extensie de elită vă permite să creați opțiuni de expediere nelimitate folosind parametri diferiți. Puteți specifica metodele de expediere pe baza parametrilor precum:

  • subtotalul comenzii;
  • greutatea comenzii;
  • costul pe unitate de greutate;
  • zona clienților;
  • grupul de clienți.

Procedând astfel, consumatorii pot configura cu ușurință o metodă de expediere care să corespundă cerințelor lor individuale.

Costul de expediere specific elaborat pentru fiecare comandă este calculat folosind informațiile furnizate de clienți. Înseamnă că fiecare consumator va avea propria rată de expediere personalizată pe baza unor factori precum distanța de parcurgere a coletului.

8. Instrument avansat pentru codul poștal

Cu acest instrument util puteți configura cu ușurință metode de expediere bazate pe cod poștal și gateway-uri de plată.

Această extensie vă permite să configurați restricții geografice pe baza limitelor externe ale locului în care puteți expedia produse.

Puteți configura taxele de expediere în consecință, unde utilizatorii își pot căuta codul poștal într-o casetă. Aceștia vor putea verifica disponibilitatea produsului pentru regiunea lor.

Modulul se instalează rapid și oferă o alternativă excelentă de a segmenta publicul țintă în funcție de locație.

9. Compararea produsului

Cu Product Compare puteți adăuga casete de selectare la produsele dvs., astfel încât clienții să poată compara produsele fără efort.

Atunci când consumatorii pot compara cu ușurință produsele din magazin există șanse mai mari să rămână pe website-ul dvs. și să fie transformați în clienți activi.

Vizitatorii pot bifa fără efort casete pentru comparații avansate de produse, lucru care vă va diferenția magazinul de concurență.

10. MultiScraper de la OpenCart

Un alt instrument excelent pentru importul informațiilor despre produs. Multiscraper este o modalitate excelentă de a extrage informații despre produse de pe website-uri renumite, ca Amazon.

Executând încărcări automate de produse în bloc, puteți integra fără efort informații esențiale despre produs. De asemenea, puteți crea un catalog avansat de produse.

Ce este grozav la această extensie? Elimină treaba din scrierea descrierilor de produse, oferindu-vă mai mult timp pentru a vă concentra asupra competențelor de bază.

Concluzie

Gestionarea unui magazin online nu este o sarcină ușoară. Deoarece fiecare CMS are propriile limitări și specificități e important să găsiți module care să se potrivească nevoilor dvs. individuale și să vă ușureze munca.

Spuneți-ne ce extensie doriți să încercați și care sunt extensiile dvs. preferate de comerț electronic!

Un magazin online are nevoie de mult mai multe pentru a crește vizibilitatea acestuia în mediul online. Aveți nevoie de servicii SEO și de web design pentru a ajunge peste concurență.

Acțiunile de optimizare SEO sunt necesare pentru ca motoarele de căutare (Google, Bing, Yahoo) vă să observe activitatea.

Aveți nevoie de asistență din partea agenției noastre de optimizare SEO? Nu trebuie decât să intrați în contact cu noi pentru a afla cum vă putem ajuta. Un membru al echipei noastre va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp!

Înapoi sus
Caută