Sari la conținut
Magento, 10 extensii care vă pot duce magazinul online la următorul nivel

Magento, 10 extensii care vă pot duce magazinul online la următorul nivel

Magento, 10 extensii care vă pot duce magazinul online la următorul nivel. Platforma care oferă libertatea de a crea un magazin online unic.

Web design atrăgător, funcționalitate supremă și un sistem flexibil de coș de cumpărături.

Continuați să citiți articolul de blog pentru a afla despre cele mai bune extensii Magento dacă doriți să vă îmbunătățiți magazinul!

Ce e minunat la Magento este controlul pe care îl veți avea asupra procesului de proiectare. Situația permite creatorilor să diferențieze aspectul website-urilor lor de concurență.

Cu toate acestea, configurarea unei platforme Magento standard poate fi oarecum de bază.

De aceea, există atât de multe extensii concepute pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și, în cele din urmă, pentru a crește rata de conversie.

Cu un magazin de comerț electronic construit de Magento, susținut de o serie de extensii utile, puteți promova un magazin online de înaltă calitate.

Cu funcționalități principale care oferă valoare demografiei țintă și îi încurajează pe utilizatori să acționeze.

Dar care sunt unele dintre cele mai bune extensii pentru platforma Magento?

Chiar dacă apelați la serviciile acestor instrumente nu trebuie să uitați despre advertoriale SEO și servicii SEO fără de care vizibilitatea magazinului dvs. nu va cunoaște o creștere.

Cele 10 aplicații obligatorii dedicate pentru Magento

Iată câteva dintre cele mai bune aplicații Magento care vă vor duce magazinul online la următorul nivel:

1. Shogun Page Builder

Sunteți în căutarea unei modalități fără efort de a face modificări vizuale și ajustări la orice pagină web din magazin? Shogun Page Builder vă permite să faceți exact acest lucru.

Ca un simplu editor drag-and-drop, acest instrument este fantastic pentru personalizare. Ceea ce este și mai bine este că nu va trebui niciodată să vă confruntați cu inconvenientele codării.

Ce este minunat este să puteți alege dintre șabloanele existente sau să creați unul de la zero. După ce ați creat o frumoasă pagină de destinație sau ați editat una existentă, o puteți publica direct în Magento.

2. SimiCart Mobile App Builder

Deși majoritatea magazinelor moderne de comerț electronic sunt optimizate pentru dispozitive mobile, a avea propria aplicație dedicată este un lux care poate îmbunătăți drastic vânzările.

Atunci, utilizatorii pot accesa magazinul dintr-o aplicație unică ce se integrează perfect, pot naviga și pot accesa mai ușor cele mai recente oferte SEO.

Clienții fideli vor prefera, de obicei, să efectueze cumpărături direct dintr-o aplicație de pe telefon. Cu SimiCart Mobile App Builder, vă puteți dezvolta propria aplicație mobilă iOS și Android.

Se va sincroniza cu fluxurile, produsele, detaliile comenzii și multe altele.

3. Aheadworks One Step Checkout pentru Magento

Atunci când clienții realizează comenzi prin intermediul magazinului online, procesul de plată ar trebui să fie fără efort.

Din păcate, de multe ori, atunci când clienții sunt gata să efectueze achiziția, li se cere să navigheze în diferite câmpuri suplimentare.

Acest lucru poate fi foarte frustrant și poate duce adesea la abandonarea căruciorului de cumpărături.

Ultimul lucru de care aveți nevoie e ca clienții potențiali să se îndepărteze în ultima secundă din cauza unui proces complicat de plată.

Cu extensia Aheadworks One Step Checkout, puteți simplifica procesul de checkout, astfel încât să existe inconveniente minime pentru consumatori.

E configurată, permițând clienților să introducă informațiile necesare pentru a finaliza o tranzacție fără a fi obligați să dea click-uri suplimentare.

4. Chat live Magento 2

Lumea actuală a comerțului electronic este condusă de experiențe personalizate. Consumatorii solicită interacțiune în timp real cu reprezentanții companiilor în care investesc.

Este necesară furnizarea unui serviciu consistent, bazat pe satisfacerea cerințelor clienților. Reprezintă o modalitate excelentă de a diferenția magazinul de concurență și de a obține un avantaj competitiv.

O modalitate prin care se poate realiza acest lucru este oferind asistență prin chat live, astfel încât consumatorii să poată întreba orice.

Cu extensia de chat live Magento 2, puteți integra cu ușurință o interfață de chat în website-ul dvs.

Atunci când clienții au nevoie de asistență, aceștia pot comunica în timp real pentru a clarifica problemele care altfel ar putea duce la abandonarea coșului de cumpărături.

Puteți chiar să vă personalizați chat-ul pentru a-l face să apară oriunde pe website, alături de urmărirea tuturor interacțiunilor. În acest mod puteți avea o înregistrare a tuturor conversațiilor.

5. MageWorx SEO Suite Ultimate

Această soluție all-in-one vă permite să abordați diverse elemente SEO on page și, în cele din urmă, să vă îmbunătățiți vizibilitatea magazinului.

Sunt acțiuni importante în epoca actuală, unde clasarea mai sus în motoarele de căutare vă va îmbunătăți dramatic rezultatul. Cu MageWorx SEO Suite

Ultimate, puteți aborda elemente avansate cum ar fi cross-linking, fragmente bogate, conținut duplicat, redirecționări SEO și multe altele.

6. Wyomind Simple Google Shopping pentru Magento

Pentru a valorifica volumul imens de filtrare a traficului de căutare prin Google Shopping este important să vă sincronizați magazinul cu Google Shopping. Cu Wyomind Simple Google Shopping, puteți realiza exact acest lucru, captând traficul într-o locație în care se uită clienții.

Cu produse optimizate corespunzător, puteți utiliza această extensie pentru a programa sarcini de actualizare. Și, în cele din urmă, pentru a furniza un flux de date despre produs prin Google.

Veți fi surprins de cât de mult se extinde baza de clienți atunci când vă coordonați cu Google Shopping.

7. Amasty Abandoned Cart Email

După cum s-a menționat mai sus, abandonarea coșului este unul dintre cele mai frustrante lucruri care se pot întâmpla unui furnizor din comerț electronic.

Cand un client este atât de aproape de cumpărare și pleacă din orice motiv, este suficient să te simți abătut și deziluzionat.

Ei bine, din fericire, cu extensia Amasty Abandoned Cart Email, puteți depăși abandonul coșului cu e-mail-uri automate. Îți imaginezi că poți aduce un client înapoi pentru a finaliza achiziția?

Puteți crea campanii de e-mail robuste pentru a crește volumul comenzilor finalizate.

Ca parte a unui proces automat puteți recupera veniturile pierdute și chiar promova opțiuni de reducere pentru clienții care se întorc.

Adoptați șabloane personalizabile, personalizare, rapoarte de analiză și recuperare într-un singur pas. Recuperați acei clienți importanți!

8. Smart Search Autocomplete

Când consumatorii știu ce vor, ar trebui să poată găsi rapid ceea ce caută în magazinul dvs. online.

Cu extensia de completare automată Smart Search, interogările de căutare sunt duse pe noi “culmi” prin tehnologia bazată pe AI.

Această aplicație are puterea de a completa automat rezultatele căutării. De asemenea, poate reduce numărul de click-uri necesare pentru ca un client să găsească ceea ce caută.

Puteți utiliza acest instrument pentru a îmbunătăți recomandările produselor. Utilizați informații despre clienți pentru a personaliza sugestii și a evidenția domeniile în care sunt interesați clienții individuali.

9. Pixlee

Când puteți furniza dovezi reale ale clienților care utilizează produsul sau serviciul dvs., nivelurile de încredere se vor îmbunătăți foarte mult. Când consumatorii au încredere în afacerea dvs., este mult mai probabil să vă ofere opiniile lor.

Cu Pixlee, puteți integra conținut social care evidențiază consumatorii care se implică în afacerea dvs. Distribuiți imagini și videoclipuri uimitoare.

Încurajați consumatorii pentru a evidenția punctele forte ale produselor dvs. și modul în care acestea pot fi utilizate la capacitate maximă.

Puteți converti și imagini în link-uri de cumpărare, astfel încât clienții potențiali să poată achiziționa prin doar câteva click-uri.

Lucrați la promoții sociale, e-mail-uri personalizate, recenzii vizuale, raportare avansată și multe altele.

10. Page Speed by Templates Master

Viteza cu care website-ul dvs. se încarcă reprezintă o prioritate imensă. Clienții pot fi descurajați să navigheze în magazin dacă durează prea mult.

Ultimul lucru pe care îl veți dori este să pierdeți clienți și, în cele din urmă, să (nu) faceți venituri în acest fel.

Cu extensia Page Speed Magento, vă puteți ajuta magazinul să se încarce mai repede.

Consolidați optimizarea imaginilor și reduceți decalajul ce vă poate ucide afacerea înainte ca oamenii să aibă șansa de a naviga în mod corespunzător prin magazinul dvs.

Articole recomandate:

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus