Strategii SEO

Strategii SEO – de ce unele companii SEO, sunt mai bune decât altele? Aproape toate agențiile SEO, au servicii care respectă cerințele motorului de căutare Google.

Altele, companii sau persoane, nu își pot păstra clienții deoarece folosesc SPAM, pentru a încerca să manipuleze motorul de căutare Google.

Google, estimează că 70% dintre toți furnizorii de servicii SEO, nu au înțeles niciodată algoritmul Google și nu au nici o idee cum să clasifice un website, în mod natural.

Cu alte cuvinte, acești furnizori se bazează pe cantitate, nu pe calitate – ei vând așa zisele “strategii SEO”, la cât mai mulți clienți, cu prețuri destul de scăzute.
SEO ORG RomâniaFondatorul seo.org.ro, este unul dintre cei care au folosit SEO, încă din anul 2004. Nu există o carte, un curs, un videoclip, un articol pe blog, sau orice altă sursă disponibilă, unde strategiile care funcționează efectiv pot fi învățate.

Aceste strategii SEO, sunt de proprietate și sunt prea valoroase pentru a le oferi oricui, cu orice preț. Datorită acestor strategii SEO, pe care compania noastră le aplică, clienții noștri pot să domine piața locală sau națională.

Serviciile SEO, se aplică în funcție de domeniul de activitate al companiei. În urma unor verificări la nivel de website și datorită unor teste SEO, se poate stabili o taxă lunară de promovare, pentru orice model de website.

Strategii SEO, respectăm regulile Google

Desigur, noi chiar le respectăm pentru că nu ne permitem să riscăm, mai ales când este vorba de website-ul unei companii!

Am dezvoltat tot timpul strategii SEO, curate și etice care să funcționeze pe termen lung.

Acest lucru este foarte important pentru noi! Oricine utilizează încă metode dubioase sau SPAM, știe foarte puțin despre SEO, ce este SEO, la nivel modern.

Cum știu dacă o strategie SEO funcționează?

În primul rând, trebuie să urmărim toate tipurile de statistici SEO și să folosim software performant pentru a urmări poziția unui website, pentru diferiți termeni de căutare.

Veți primi gratuit acces la un astfel de software de la noi și vă puteți urmări evoluția website-ului Dvs.

Statisticile sunt actualizate o dată pe zi. Credem că aceasta este o soluție mai elegantă decât să vă trimitem un raport lunar.

Calea spre partea de sus a rezultatelor organice nu este simplă. În momentul în care vom aplica strategii SEO, pentru un anumit domeniu de activitate, website-ul Dvs., va oscila, până când clasamentele se stabilizează.

Acesta se numește “Google Dance” și este destul de normal. În cazul în care site-ul Dvs., brusc merge în jos în clasament, va trebui să aveți răbdare.

Veți descoperi că site-ul Dvs., revine din nou în ziua următoare sau în câteva zile.

Ori de câte ori un site câștigă autoritate grație strategiilor SEO, Google trebuie să decidă unde să pună site-ul.

Acest “proces de gândire”, este cauza pentru acest model de salt. Aveți în imaginea de mai jos, o statistică a modului în care Google, aplică automat “Google Dance”.

Google DanceCum aplicăm aceste strategii SEO?

Suntem magicieni și avem o formulă care … bine, glumesc, SEO nu este magie, este pur și simplu experiență.

Practic, optimizăm site-ul Dvs. – conținut, viteză, metadate, structura de pagini, chestii tehnice etc.

Pentru promovarea unui website se folosesc rețelele de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter, YouTube, alte site-uri autorizate, etc.

Acestea includ multe ingrediente pe care nu le putem dezvălui pentru că țin de politica companiei.

Trebuie să rețineți că Google, dorește ca site-urile cele mai relevante și autoritare să fie în primele rezultate organice.

Va trebui să vă asigurați că site-ul Dvs., respectă regulile motorului de căutare Google.

Oferiți servicii SEO individuale?

Da, sigur, însă serviciile SEO, sunt formate din multe părți individuale care se interconectează și au nevoie unul de celălalt.

Nu este prea util să oferim servicii SEO, numai în părți individuale.

Deseori, designerii Web (care se respectă), fac o “optimizare SEO on-page”, dar această optimizare este doar o mică parte din ceea ce ar trebuie să faci pentru o poziție de top în Google.

Puteți garanta o poziție de top?

Potrivit unor website-uri de specialitate și a unor specialiști în acest domeniu, numai SPAM-ul și alte persoane inconștiente dau astfel de garanții.

Ai putea garanta ceva de genul ăsta dacă ai avea control asupra Google, sau ceva neamuri acolo!

Ar trebui să investesc în SEO sau în publicitate?

Dacă aveți bugetul necesar, vă recomandăm să apelați la ambele servicii.

O poziție de top 3 în Google, aduce mai mulți vizitatori pe site-ul Dvs., decât spoturile publicitare de deasupra.

Dacă combinați SEO și anunțurile plătite, evident că obțineți cel mai mult trafic.

De obicei, SEO durează 4-6 luni pentru a vă aduce la prima pagină pe Google, deci merită să rulați anunțurile la început pentru a aduce vizitatorii pe site-ul Dvs. între timp.

Trebuie să luați în considerare faptul că fiecare clic pe un anunț costă bani, în timp ce vizitatorii organici (clicurile non-anunțuri), sunt gratuite și costă doar la fel de mult ca serviciul SEO aplicat.

Prin urmare, SEO este mult mai ieftin! În plus, afacerile locale care se situează într-o poziție înaltă sunt de obicei afișate și în Hărțile Google, pentru a obține și mai mult trafic liber în acest fel.

Am probleme de încredere, deoarece ultimul “SEO”, a fost făcut degeaba!

Din nefericire, auzim acest lucru destul de des și ne pare sincer rău.

Pentru mulți dintre clienții noștri, trebuie mai întâi să reparăm ceea ce au distrus alte persoane.

Avem metode de atenuare a “SEO-ului negativ”, dar succesul nu poate fi garantat dacă Google a dat site-ului Dvs., o penalizare manuală.

Înainte de a începe să lucrăm cu Dvs., analizăm mai întâi website-ul și determinăm dacă trebuie sau nu să creați un nou site web, în general nu se întâmplă.

Uneori un site a fost distrus prea mult prin aplicarea unor servicii de SPAM. Într-un astfel de caz, este mai logic să începeți promovarea pe un alt nume de domeniu.

Cât durează să ajungi pe primele trei locuri?

În general, trebuie să așteptați între 3 și 6 luni, pentru a ajunge și a rămâne pe prima pagină a Google.

În acel moment, clienții noștri întotdeauna fac mai mulți bani decât au investit în SEO.

Pentru a atinge o poziție de top 3 sau chiar poziția 1, trebuie să aveți răbdare.

Ocuparea primei pagini este un proces lent și poate dura alte 3-6 luni! Desigur, ocuparea primelor poziții în Google, poate funcționa mult mai repede.

Pentru proiectele mai mari sau o competiție puternică, este nevoie de obicei, de un timp de testing. În cazul unei concurențe scăzute însă, se poate întâmpla foarte repede!

Până la începutul anului 2015, datorită unor strategii SEO bune, a fost posibil să ajungem la vârful rezultatelor organice în doar o lună.

Actualmente, Google nu mai permite ca acest lucru să se întâmple.

Această schimbare a fost posibilă pentru a păstra calitatea rezultatelor organice, deoarece în trecut, un nou venit putea înlocui foarte repede site-urile web stabile.

Răbdarea este unul dintre cele mai importante lucruri strategii SEO.

Înapoi sus
Caută