Social Media Marketing și SEO

Website-urile de social media au fost create inițial pentru ca tinerii să se conecteze și să socializeze.

În mod surprinzător, în foarte scurt timp interesul pentru această strategie de marketing online a înflorit.

Mărcile cunoscute realizează acum cât de puternic este un instrument social media, atunci când este utilizat cu întelepciune.

Majoritatea brandurilor descoperă acum modalități unice de a îmbunătăți creșterea și succesul companiei lor, folosind această strategie.

Ranking-ul, Social Media Marketing

Odată cu modificarea constantă a algoritmilor motoarelor de căutare, pur și simplu furnizarea de actualizări regulate pe blog și optimizarea website-ului Dvs. este destul greu de menținut.

Rețelele sociale devin din ce în ce mai mult un factor semnificativ în îmbunătățirea clasamentului rezultatelor organice.

Atunci când un brand partajează în mod regulat conținut în profilul social media, motoarele de căutare primesc aceste “semnale” și la rândul lor, credibilitatea, legitimitatea și încrederea în marca respectivă se vor bucura de un impuls major.

Dacă există cuvinte cheie specifice pe care doriți să le promovați, optimizarea articolelor și publicarea în rețelele sociale este un pas major.

Creșterea ratelor de conversie

Ratele de conversie cresc odată ce brandul Dvs. Numele brandului și căutarea publicului țintă se poate face prin intermediul rețelelor sociale sau prin intermediul serviciilor SEO.

Furnizarea de conținut relevant, în mod regulat, interacțiunea cu prietenii și manipularea comentariilor și/sau a recenziilor, creează încredere in ceea ce publicați.

Aceste relații puternice conduc la o creștere semnificativă a vânzărilor.

Recunoașterea și conștientizarea mărcii

Rețelele social media vă oferă o oportunitate perfectă de a crește gradul de conștientizare a mărcii Dvs. și de a promova afacerea dvs., noilor clienți.

Crearea de profiluri atrăgătoare pe platformele importante gen Facebook, Twitter, etc. și partajarea în mod regulat a conținutului bogat, vă permite să contactați clienții, partenerii și chiar potențialii sponsori.

De fiecare dată când vă distribuiți conținutul, aveți ocazia de a întâlni clienți noi – o oportunitate mare de a vă mări vânzările.

Creșterea numărului de prieteni

Odată cu creșterea numărului de prieteni, marca Dvs., se bucură de asemenea, de o mai mare influență în industria în care activați.

Pe măsură ce tot mai multe persoane vorbesc despre serviciile sau produsele pe care le distribuiți pe rețelele sociale, marca devine mai valoroasă, mai credibilă și mai autentică.

Cu cât aveți conținut mai valoros, cu atât mai mulți cititori vor manifesta interes, vor împărtăși conținutul Dvs. și vor reveni pe contul Dvs.

Cost eficient pentru Social Media Marketing

Rețelele sociale oferă o modalitate ideală și rentabilă de a vă promova profilul sau pagina companiei către potențialii fani și clienți.

Platformele precum Facebook, Pinterest, Twitter și LinkedIn, vă permit să vă partajați conținutul și să vă promovați marca fără costuri în afara factorului de timp.

De asemenea, vă permit să ajungeți la publicul vizat prin cuvinte cheie direcționate și campanii de marketing bazate pe publicul țintă.

Sunteți gata să fiți pe punctul de referință în nișa Dvs.? Sunteți pregătit să avansați înaintea concurenților Dvs.?

Strategiile de social media marketing, oferă posibilitatea perfectă de a vă lansa brandul și de a vă propulsa înaintea concurenței.

Folosiți-vă potențialul și asigurați-vă că în curând veți începe să vă bucurați de numeroasele beneficii ale serviciilor de Social Media Marketing.

Înapoi sus
Caută