Restaurant Voievodal Baneasa

Restaurant Voievodal Baneasa este un client de-al nostru care ne face sa murim de pofta ori de cate ori ne gandim la bucatele lui.
Acest este un restaurant cu mancare traditionala veche, reprodusa dupa retetele bucatarilor de la curtea boierilor din perioada voievodala. Este o incantare si o placere sa-I rasfoiesti meniul, deloc plictisitor.
Cand cautati restaurante Bucuresti care organizeaza evenimente, Restaurant Voievodal Baneasa este o alegere perfecta.

Detalii Proiect

Client: Restaurant Voievodal Băneasa

Finalizat: Iulie 2018

Initial, website-ul a fost construit pe platforma Joomla. Dupa o analiza a sistemului si a optimizarii on-page, am decis sa trecem website-ul pe platforma WordPress. Rezultatele au venit intr-un timp foarte scurt.

Vizitați proiectul…

Unde se afla Restaurant Voievodal Baneasa?

Acest restaurant se afla in zona de nord a Bucurestiului, mai exact in Baneasa, Șos.București-Ploiești la nr. 10. Si pentru ca este pe drumul spre sau dinspre Aeroportul Otopeni, poate fi o idee excelenta de popas.
In acelasi timp, se afla vis-à-vis de lacul Herastrau, cu o priveliste superba. Cand vremea permite, poti admira lacul din mijlocul unei terase in doua nivele, inconjurata de flori.

Ce mancam la Restaurant Voievodal Baneasa?

Meniul este foarte generos. Nu este un restaurant oarecare, asa ca putina atentie nu ar strica. Studiati cu atentie meniul cu mancare traditionala romaneasca, insa fiti atenti si la alte bucate.
Exista atat gustari traditionale, cat si preparate din fructe de mare, salate si tot felul de preparate deosebite. Exista mancare pentru toate gusturile si toate apetitele.
Oaspetii lor prefera mancarurile pe baza de carne, stropite cu un vin bun, de regula.

Cat de mare este acest restaurant romanesc?

Daca se numeste Restaurant Voievodal, va dati seama ca aceasta denumire se gaseste si in suprafata restaurantului.
Exista 2 saloane mari, generoase: Salonul Voievodal si Salonul Domnesc, dar si o sala mare pentru evenimente speciale si o terasa superba cu priveliste spre lacul Herastrau.

Care sunt clientii restaurantului?

La Restaurant Voievodal vin oameni faini de peste tot. Vin sa manance mancare romaneasca cu accente medievale, sau pur si simplu mancare romanesca buna. In top restaurant romanesti se stie – este cautat de toata lumea.
Vin si oameni de afaceri, de multe ori cu parteneri straini care pleaca cu un gust bun de la ei. Vin si corporatisti din zona, in special in jurul pranzului, pentru ceva bun, cald si gustos sau poate doar in fuga.
Sau pur si simplu oameni care au auzit de mancare romaneasca de poveste si le este drag sa incerce mereu ceva nou.
Acestea fiind spuse, ei va asteapta la ceva bun! S-aveti pofta!

Înapoi sus
Căutare