Klus Led România

Klus LED sau Klus Design Romania se ocupa cu iluminare led si o face foarte bine. Spunem acest lucru despre clientul nostru deoarece am observant ca la capitolul sisteme led este printre liderii de pe piata. Sa realizezi din benzi led adevarate capodopere de iluminat nu este putin lucru.
Exista sisteme led suspendate care ofera senzatii vizuale ultramoderne fara prea mare efort. Nu trebuie sa existe lampi efectiv, ci pot fi lampi led suspendate care sa ofere aceleasi beneficia sau chiar in plus.

Detalii Proiect

Client: Cardoil Avantaj

Finalizat: Ianuarie 2019

Vizitați proiectul…

Klus Design – experienta europeana de top

Cu multa experienta in urma, Klus Design cu baza in Polonia, a dezvoltat usor usor stiinta ledului in arta. Ocupandu-se initial de uiluminarea unor mici piese de mobilier, au ajuns acolo unde nu exista targ international fara prezenta lor.
A crea un ansamblu de lumini led perfect adaptat dorintelor si nevoilor clientului a devenit o provocare pentru cei de la Klus Design.

Unde gasiti produse Klus LED?

Compania este intrata de curand in randul companiilor ce se ocupa cu iluminare led de la noi din tara. Insa produsele lor se bazeaza pe o mare calitate si experienta deosebita in acest domeniu. Compania se gaseste sub denumirea Klus Design Romania la noi si se mandreste deja cu primii clienti fericiti.

Unde pot fi folosite sistemele led?

Exista posibilitatea crearii de sisteme led in mai multe domenii:

  • Iluminat mobilier sau afișaje, design de scenă, reclama
  • Iluminat exterior: iluminat urban, fatade, garaje, gradini, intrari, parcari
  • Iluminat interior: bai, bucatarii, pereti, birouri, scari, scafe, pardoseli, atipic

De ce sunt atat de cautate in ultimul timp produsele Klus LED?

Pentru ca vestile bune circula repede, iar lucrarile realizate pentru clientii lor sunt mai mult decat o carte de vizita. Fie ca vorbim de utilizatori casnici sau de business/ corporate, toti au ceva in comun: sunt fani sisteme led de la Klus LED si vor sa beneficieze de toate avantajele pe care le imlica acest fapt.
Daca v-am facut curiosi, va rugam sa ii cautati si sa va faceti o idee la randul vostru.
Unul dintre fericitii beneficiari ai sistemelor led de la Klus Design Romania este si Cardoil Avantaj.

Înapoi sus
Căutare