Sari la conținut
Kinsta, cum putem îmbunătăți un website WordPress cu acest instrument

Kinsta, cum putem îmbunătăți un website WordPress cu acest instrument

Dacă executați un website pe WordPress, atunci înțelegeți probabil valoarea găzduirii WordPress gestionate.

Găzduirea administrată vă ajută să mențineți și să funcționeze website-ul fără probleme. Kinsta este un instrument util pentru aceste eforturi.

Adesea vine cu backup-uri, actualizări core, plugin-uri și monitorizarea securității. Este util și la îndemână când găsim toate aceste funcții într-un singur panou de control.

Acesta este un pachet destul de extensiv care vă ajută să vă oferiți liniștea sufletească.

Și puteți obține totul cu Kinsta, un furnizor de hosting WordPress de ultimă generație. Are tot ce aveți nevoie pentru a avea grijă de website-ul dvs.

În acest context vă puteți concentra pe alte elemente importante de promovare web. Creșteți afacerea fără a fi preocupați de aspectele tehnice ale website-ului.

Ce este Kinsta?

Kinsta este un furnizor de găzduire web WordPress, gestionat, care oferă servicii pentru website-uri și companii de toate dimensiunile.

Găzduirea este complet gestionată. Există oameni și echipe specializate care au grijă de website-ul dvs. și totul se desfășoară pe o platformă cu securitate de top.

Veți observa că website-ul dvs. este rapid și se face o copie de rezervă zilnic. Dacă ceva nu merge bine, Kinsta are o echipă de suport disponibilă în orice moment.

Avantajul principal al găzduirii administrate prin Kinsta este că nu va trebui să vă gândiți la aspectele tehnice ale website-ului dvs.

Acesta va fi întotdeauna online, monitorizat și gata să se extindă pe măsură ce afacerea dvs. crește.

Echipa Kinsta vă va contacta chiar dacă consideră că aveți nevoie de un alt tip de serviciu.

Cea mai bună parte a acestui instrument ar putea fi că nu este prea tehnic. Este foarte ușor de folosit. Panoul de control MyKinsta este proiectat pentru începători, dar plin de funcții avansate și pentru dezvoltatorii web.

Dacă doriți să vă extindeți baza de cunoștințe, Kinsta vă poate ajuta în această direcție. Echipa nu este timidă cu împărtășirea cunoștințelor și informațiilor.

Blog-ul este plin de informații grozave și utile. Puteți descărca unul dintre e-book-urile lor gratuite pentru a afla mai multe despre gestionarea website-urilor.

Panoul de control MyKinsta

Tabloul de control vizual, ușor de citit, îl face pe Kinsta diferit de alți furnizori de hosting. Putem spune că acest aspect chiar reprezintă un beneficiu competitiv pentru companie.

MyKinsta este un centru de control unde puteți vedea totul despre website-urile dvs. Nu contează dacă aveți unul sau gestionați mai multe website-uri pentru clienți.

Puteți vedea utilizarea lățimii de bandă, certificate SSL, facturi și multe altele într-o singură locație.

Puteți urmări într-o singură locație sau pe fiecare website separat. Este o resursă excelentă pentru freelanceri sau agenții care construiesc website-uri pentru clienți.

În plus, puteți acorda acces utilizatorilor (cont complet sau pe website), astfel încât clienții să poată vedea și statisticile website-ului lor.

MyKinsta are o versiune demo disponibilă, astfel încât să puteți vedea toate lucrurile pe care le poate face tabloul de bord.

Evident că, dacă va convins versiunea demo, va fi nevoie să treceți pe un plan dedicat.

Caracteristici cheie

Kinsta este la pachet cu tot ce ai nevoie în găzduirea WordPress administrată. Designerilor le va plăcea că interfața este elegantă și frumoasă.

Compania lucrează cu WordPress de mai bine de 10 ani și oferă o soluție de înaltă calitate, rapidă, sigură și flexibilă. Instrumentul este potrivit pentru orice tip de pregătire tehnică.

Printre principalele caracteristici se numără:

 • găzduire Zippy cu tehnologie de ultimă generație (Nginx, containere LXD, PHP 7.4 și MariaDB);
 • rețea de înaltă securitate web, cu detecție DDos, firewalluri hardwire, monitorizare uptime și suport SSL;
 • creat de Google Cloud Platform cu 23 de centre de date pentru datele dvs.;
 • migrarea website-urilor către Kinsta, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modul de mutare a unui website;
 • verificările uptime la fiecare 2 minute, astfel încât website-ul dvs. să nu scadă în parametri;
 • copii de rezervă complete, zilnic;
 • arhitectura flexibilă care ajută la creșterea traficului, astfel încât website-ul dvs. nu va scădea în performanță dacă ajunge viral;
 • o echipă care monitorizează activitatea suspectă înainte de a se întâmpla;
 • echipa de asistență este rapidă și cu cunoștințe specializate;
 • tablou de control este ușor de utilizat chiar și de începători;
 • zonele de punere în aplicare pentru dezvoltarea web și testare sunt incluse;
 • instrumentele prietenoase pentru dezvoltatori, cum ar fi WP-CLI, SSH și Git, sunt acceptate; în plus, se modifică versiunea PHP cu un singur click;
 • opțiuni pentru găzduire WooCommerce și comerț electronic și pentru volume de companie.

Prețuri pentru Kinsta

Kinsta are opțiuni de plan pentru proprietarii de website-uri și afaceri de orice dimensiune și capacitate. Puteți alege planul cel mai potrivit pentru nevoile pe care le aveți.

Fiecare plan include backup-uri zilnice, migrații gratuite efectuate de către echipa Kinsta (deci nu trebuie să vă mutați website-ul), SSL și CDN gratuite și medii de stocare. Planurile achitate anual primesc și 2 luni gratuite.

Planurile sunt în USD, deoarece Kinsta activează pe o piață internațională. Planurile includ:

 • Starter (30 USD pe lună): 1 instalare WordPress, 20.000 de vizite și 10 GB spațiu pe disc;
 • Pro (60 USD pe lună): 2 instalări WordPress, 40.000 de vizite și 20 GB spațiu pe disc;
 • Business 1 (100 USD pe lună): 5 instalări WordPress, 100.000 de vizite și 30 GB spațiu pe disc;
 • Pentru planurile de 10 – 150 instalări WordPress prețurile sunt personalizate.

Nu sunteți sigur dacă sunteți gata să accesați un pachet? Fiecare plan are o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

În plus, puteți actualiza planurile în orice moment cu rambursări instantanee, dacă este cazul.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unei soluții de găzduire WordPress diferită sau nu sunteți suficient de mulțumiți de mediul dvs. actual, încercați Kinsta. Este rapid, sigur și ușor de utilizat.

Nu uitați că partea tehnică este un element de clasare important. Viteza website-ului trebuie să fie rapidă. În zadar aveți conținut foarte bun, dacă website-ul dvs. se încarcă lent.

Pe lângă elementele de web design, care sunt destinate utilizatorilor, elementele tehnice trebuie să corespundă standardelor motoarelor de căutare. În caz contrar, veți fi penalizat foarte dur de către acestea.

Pentru început, puteți încerca versiunea demo a instrumentului. Nu pierdeți nimic pentru o încercare gratuită. În schimb, puteți vedea că lucrurile pot funcționa mult mai ușor.

Articole recomandate:

Acest Articol are 0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înapoi sus