Sari la conținut

Propunere de colaborare pentru dezvoltarea legăturilor de calitate

Stimate Administrator,

Vă contactez în calitate de reprezentant al GO SEO Marketing (https://www.theseo.ro/), o companie dedicată optimizării și promovării pentru motoarelor de căutare. Am vizitat recent website-ul dumneavoastră și am fost impresionați de conținutul de calitate și de relevanța acestuia în industria dumneavoastră.

Am dori să vă propunem o colaborare în domeniul link building-ului, care să aducă beneficii reciproce pentru ambele părți. Link building-ul este o strategie esențială pentru îmbunătățirea autorității website-ului și creșterea poziționării în rezultatele organice ale motoarelor de căutare.

Propunerea noastră constă în următoarele aspecte:

Schimbul de link-uri relevante: Am creat o pagină specială cu partenerii noștri unde putem prezenta compania dvs. cu link direct către website-ul dorit – https://www.theseo.ro/patrteneri/. Am dori din partea dvs. un link către website-ul nostru de oriunde din website – pagină, articol, etc., pe una din expresiile:

 1. TheSEO.ro
 2. click aici
 3. go to
 4. detalii
 5. optimizare SEO
 6. promovare Web
 7. servicii SEO
 8. link building
 9. marketing
 10. SEO
 11. Partener
 12. www.theseo.ro

Se poate pune oriunde un link de genul – Partener media TheSEO.ro. Link-ul poate fi cu deschidere într-o pagină nouă.

Dacă doriți vă rugăm să ne contactați la adresa de email marketing@theseo.ro, sau la numărul de telefon 0754 308 781 pentru a stabili mai în detaliu despre oportunitățile de colaborare.

Actualmente deținem peste 120 de website-uri din diverse domenii de activitate din care putem trimite link-uri către website-ul dvs. Puteți adăuga direct un link către website-ul nostru pe una din expresiile de mai sus, trimiteți email cu pagina unde ați adăugat link-ul și vom crea la rândul nostru un link direct către website-ul dvs.

Vă mulțumim pentru timpul acordat și așteptăm cu nerăbdare oportunitatea de a lucra împreună pentru a dezvolta legături de calitate și a obține rezultate excelente în mediul online.

Înapoi sus