AMP (Accelerated Mobile Page)

AMP (Accelerated Mobile Page), proiectul AMP, dezvoltat de Google, este o inițiativă open-source cu scopul de a accelera încărcarea în browsere a paginilor Web, interogate de pe dispozitivele mobile.

Plugin-ul oficial AMP pentru WordPress suportă publicarea integrală AMP pentru site-urile WordPress, cu capabilități robuste și controale granulare pentru editor.

Caracteristicile și capabilitățile oferite de plugin includ:

Instrumentul de compatibilitate: pentru a ajuta la dezvoltarea experiențelor AMP, permițând depanarea AMP cu informații detaliate despre erorile de validare care ar putea exista, marcajele / scripturile care le provoacă și componentele specifice de pe site (de exemplu, temă, plugin, nucleu) .

CSS Tree Shaking: pentru a ajuta la rezolvarea cazurilor în care regulile CSS definite pe un site depășesc limita de dimensiune CSS permisă pe paginile single AMP.

Suport pentru tema principală: permite validarea completă a AMP pentru patru teme WordPress.

Asistență Gutenberg: crearea conținutului AMP complet integrat cu Gutenberg.

Experiențele AMP-first Experiences: permiterea experiențelor AMP pe întregul site fără a sacrifica flexibilitatea platformei sau fidelitatea conținutului.

Opțiuni pentru optimizare: O multitudine de îmbunătățiri în ceea ce privește codul, performanța și dezvoltatorii, de la flexibilitatea de personalizare, la fluxurile de UI mai bune, internaționalizare, accesibilitate și SEO.

Cu pluginul oficial AMP pentru WordPress, ecosistemul WordPress este dotat cu capabilitățile și instrumentele necesare pentru a construi experiențe AMP de clasă mondială fără a se abate de la fluxul de lucru standard, flexibil și bine-cunoscut.
Plugin-ul AMP (Accelerated Mobile Page), se poate descarca de aici: Descarcă AMP (Accelerated Mobile Page), pentru WordPress.

Înapoi sus
Caută