Sari la conținut

Politica pentru Etică

Politica pentru Etică la Theseo.ro. Suntem dedicați respectării principiilor etice în toate aspectele activităților noastre și ne angajăm să fim un exemplu de integritate și responsabilitate în mediul online.

Această politică stabilește standardele noastre etice și descrie angajamentele noastre față de cititori, colaboratori și comunitatea online.

Politica pentru Etică, Integritate și responsabilitate

La Theseo.ro, ne angajăm să fim integri și responsabili în toate acțiunile noastre. Suntem responsabili de informațiile pe care le publicăm și ne asigurăm că acestea sunt precise, actualizate și verificate.

Ne abținem de la acțiuni care ar putea aduce prejudicii sau care pot afecta negativ cititorii, colaboratorii sau reputația noastră.

Promovăm respectul, diversitatea și incluziunea în toate aspectele activităților noastre. Ne angajăm să tratăm toți oamenii cu respect și demnitate, indiferent de:

  • diferențele lor de rasă,
  • etnie,
  • naționalitate,
  • religie,
  • orientare sexuală,
  • identitate de gen,
  • vârstă,
  • abilități și statut socio-economic.
Susținem libertatea de exprimare și promovăm discuțiile deschise și constructive.

Confidențialitate și protecția datelor

Respectăm confidențialitatea și protecția datelor personale ale cititorilor și colaboratorilor noștri conform legislației în vigoare și standardelor etice.

Colectăm și prelucrăm datele personale într-un mod responsabil și utilizăm aceste informații numai în scopurile specificate și în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

Autenticitate și originalitate

Ne asigurăm că tot conținutul pe care îl publicăm pe Theseo.ro este autentic și original. Respectăm drepturile de autor și ne angajăm să nu plagiem sau să încălcăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora.

Dacă folosim surse externe, vom cita și vom acorda credit adecvat.

Transparență și responsabilitate

Suntem transparenți și responsabili în toate interacțiunile noastre cu cititorii și colaboratorii. Ne străduim să oferim informații clare și precise, să comunicăm deschis și să fim responsabili pentru acțiunile și deciziile noastre.

Suntem deschiși la feedback și la corectarea oricăror erori sau inexactități.

Politica pentru Etică pe Theseo.ro reflectă angajamentul nostru de a respecta principiile etice în toate aspectele activităților noastre.

Ne străduim să fim un exemplu de integritate, responsabilitate și respect în industria digitală. Respectăm confidențialitatea, protejăm drepturile de autor și promovăm diversitatea și incluziunea în toate interacțiunile noastre.

Dacă aveți întrebări sau soluții cu privire la Politica pentru Etică pe Theseo.ro, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de contact disponibil pe website sau prin alte mijloace de comunicare puse la dispoziție.

Vă mulțumim pentru sprijinul dvs. în menținerea standardelor noastre etice și pentru participarea la comunitatea Theseo.ro.

Echipa Theseo.ro

Înapoi sus