Nav.ro
Nav.ro

Nav.ro, o companie de hostin. Găzduirea web este o necesitate pentru orice website – este locația fizică a site-ului dvs. web pe Internet, un centru de stocare online care găzduiește informațiile, imaginile, videoclipurile și alte date despre website-ul Dvs.

Furnizorii de servicii de găzduire web, mențin serverul în care se află datele asociate site-ului dvs. și gestionează, de asemenea, tehnologia care face ca site-ul dvs. să se conecteze la Internet.

Găzduirea Web

Gazduirea Web este de obicei măsurată în cantitatea de spațiu care vi se alocă pe server și în cantitatea de transfer de date sau „lățimea de bandă”, și memori de care aveți nevoie.

De exemplu, dacă aveți mult trafic și date pentru descărcare, cum ar fi fișiere video sau imagini, veți accesa serverul frecvent și veți avea nevoie de mai mult spațiu de transfer pentru găzduire, decât cineva care pur și simplu pune doar ceva text pe website.

Cu cât aveți mai multe „elemente” sau „conținut” pe site-ul dvs. (adică fotografii, hărți, fișiere PDF, etc.), cu atât mai mult spațiu pe disc veți avea nevoie pentru găzduirea site-ului.

Compania Nav Comunicațions SRL (nav.ro)

Compania Nav Comunicațions SRL, vă oferă astfel de servicii la prețuri destul de bune.

Important este că serverele nav.ro, sunt de generație nouă iar resursele oferite de nav.ro, sunt reale. În Internet, există foarte multe companii de hosting însă, nu toate serviciile sunt reale.

Serverul unde datele website-ului Dvs., sunt stocate, este foarte important pentru promovarea afacerii Dvs., în mediul online, mai exact SEO.

Sfatul nostru este să cumpărați servicii de hosting de la o companie serioasă.

Compania noastră deține servere dedicate și servere VPS, la majoritatea firmelor de hosting din România, inclusiv nav.ro.

Înapoi sus
Caută