Știința datelor. Cum poți obține un job în acest domeniu apărut în ultimii ani. Explozie uriașă a interesului, ca opțiune de carieră.

Introducere în găsirea de job-uri în știința datelor

Știința datelor este una dintre cele mai tari noi domenii apărute în ultimii ani. Rezultatul a constat într-un interes crescut ca opțiune de carieră. Acest domeniu în sine se află la intersecția altor trei domenii distincte:

  1.  statistici și matematică;
  2.  algoritmi și programare;
  3.  comunicare și afaceri.

De ce să stăpânești căutarea de job-uri în știința datelor?

Știința datelor a fost numită „cea mai sexy meserie din secolul XXI”. Procesul de interviu pentru acest domeniu este “bestia” complexă pe care trebuie să o îmblânzești. Asta, în cazul în care dorești o carieră cu un salariu atractiv, impact social mare și o mobilitate ascendentă.

Stăpânirea procesului de căutare a locurilor de muncă în știința datelor și optimizare SEO este o investiție. Peste un timp, se va întoarce un plus pentru timpul investit.

Ce veți învăța?

Până la sfârșitul acestui curs, veți fi învățat:

  • cum să vă optimizați strategia de căutare a unui loc de muncă;
  • cum să vă actualizați CV-ul, LinkedIn-ul și scrisorile de intenție;
  • cum să obțineți cât mai multe interviuri în știința datelor;
  • ce trebuie să vă revizuiți înainte de un interviu;
  • ce să faceți în timpul și după un interviu pentru a vă asigura succesul.

Pentru cine se adresează?

Oricine dorește să obțină un loc de muncă în acest domeniu. Orice persoană care nu este sigură despre cum să se ocupe de procesul interviului. Această cale vă va ajuta să găsiți interviuri și să le analizați.

Înapoi sus
Caută