Optimizare SEO. Cursul care îți dezvăluie informații din online. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru creșterea veniturilor afacerii tale.

Introducere

Search engine optimization (SEO) este unul din cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru afacerea ta. Această activitate ajută pe termen lung, prin creșterea veniturilor. Este vârful de lance atunci când vine vorba despre îmbunătățirea vânzărilor.

Clasându-vă în topul rezultatelor din motoarele de căutare, puteți dezvolta exponențial afacerea. O optimizare SEO bine făcută permite vizitatorilor să-ți găsească website-ul.

Prin intermediul unor termeni și subiecte care le “vorbesc”, aceștia ajung pe pagini destinate unde întrebările lor primesc răspunsuri.

Astfel, poți să le urmărești călătoria prin website-ul tău. În acest fel vei putea realiza o optimizare SEO pentru o experiență și mai bună a utilizatorului.

Este nevoie de timp pentru a planifica, executa și monitoriza strategii SEO. Nu există o limită a cât de complicată poate fi o optimizare SEO. Însă, un cadru dovedit vă poate ajuta să stabiliți o fundație solidă pentru website-uri sau afaceri.

De ce acest curs de optimizare SEO?

Acest curs își propune să ofere acel cadru. A fost conceput pentru a învăța pe cineva cu o experiență SEO minimă. Prin pașii parcurși, aceștia vor înțelege elementele de bază din spatele optimizării. Veți afla cum să optimizați un website pentru traficul organic și cum să urmăriți și să măsurați rezultatele. De asemenea aflați cum să identificați și să corectați greșelile.

Cursul este configurat prin intermediul unor module. Prima parte cuprinde o zonă teoretică sau conceptuală. Mai apoi, urmează o susținere a ideilor prin exemple. În final sunt prezentate studii de caz sau videoclipuri.

Ce veți învăța în acest curs de optimizare SEO?

Această pregătire SEO gratuită este împărțită în 6 secțiuni de bază:

  1. introducere și istoric SEO;
  2. cercetare de cuvinte cheie și planificari de conținut;
  3. optimizare pe pagină;
  4. SEO tehnic;
  5. realizarea de legături;
  6. rezultate și raportări.

Fiecare dintre aceste secțiuni este susținută de lecții în profunzime. Acestea vă vor arăta cum să le aplicați pe fiecare în afacerea dvs. Nu lipsesc nici studiile de caz pentru a demonstra pârghiile folosite de ceilalți.

Cui se adresează acest curs?

Cursul de optimizare SEO este destinat celor care nu știu de unde să înceapă. Sunt cei care recunosc nevoia punerii în aplicare sau a revizuirii tacticii în cadrul activității lor.

Puteți fi specialist în marketing online, CEO sau antreprenor. Dacă doriți să aflați mai multe despre SEO gratuit și cum să îl implementați bine, acest curs este pentru dvs.

Înapoi sus
Caută